Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Overnatningsted ved motorvej E45 får hotel i fem etager

Torsdag 24. november 2022 kl: 10:38
Share  


Af: Redaktionen

Overnatningsted ved motorvej E45 får hotel i fem etager

Når Recharge City - det nye nye store parkerings- og opladningscenter ved motorvej E45 mellem Horsens og Hedensted åbner i 2024 - bliver det med et Zleep Hotel bygget i fem etager med 164 værelser, lounge- og morgenmadsområde samt bar og reception

Det er resultatet af en aftale mellem Recharge City og Zleep Hotels. Med Zleep Hotels som første officielle samarbejdspartner begynder planerne at tegne sig for Recharge City som et attraktivt opholdssted for folk på farten, der både kan huse langturschauffører, der har brug for faciliteter til deres 45-timers hvil, men også turister og overnattende gæster i området. 


- Vi er meget stolte over, at et hotelbrand som Zleep Hotels ser et godt potentiale i at være en del af fremtidens parkerings- og opladningscenter. Vi er på mange måder en ny spiller på landkortet, som ønsker at gøre op med myter, fordomme og historier om rastepladser, og derfor har vi brug for stærke samarbejdspartnere, der kan være med til at løfte niveauet. Zleep Hotels er et perfekt match til vores forskellige målgrupper - langturschauffører, forretningsrejsende, turister og overnattende gæster, som er i området, siger Charlotte Ørnsvig, der er projektdirektør for Recharge City.


Hotel er med til at sætte nye standarder for langturschauffører
For Recharge City har det været afgørende at få en hotel-operatør med, som netop kan opfylde de behov, som langturschauffører har. Et overnatningstilbud, som fungerer nemt og sikkert, og hvor man hurtigt kan checke ind og ud til fornuftige priser.

 
- Det er klart, at vi med et hotel viser, at vi har planer om at ændre vilkårene for langturschauffører og muligheden for et ordentligt 45-timers hvil, som er EU-krav på de længere køreture. Det må være rimeligt, at chaufførerne tilbydes ordentlige forhold, og her går vi gerne forrest. Vi håber derfor på god opbakning fra hele branchen - chauffører, vognmænd fra ind- og udland samt transportorganisationer, så vi sammen kan løfte niveauet, siger Charlotte Ørnsvig.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Taxametre og kontroludstyr fra før 2018 skal have lov til at blive siddende et år endnu
- Lufthavn i Midtjylland lukker ned - for en ukendt tid
- Skarp vejrovervågning skal holde Kong Vinter stangen
- Letbane vil mangle tog et par uger endnu
- 23-årig mand havde 14.000 piller med i bagagen
- Fredag 25. november 2022 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Tre EU-lande mangler at gennemføre bestemmeler om elektronisk opkrævning af vejafgifter
- Nordjysk lufthavn får direkte flyforbindelser til Spanien
- Befolkningens humør er langt bedre end før corona
- Politiet fandt mangler ved godstransport
- København får to flyselskaber på rute til New York
- Dansk rederikoncern vinder rute-udbud mellem England og Frankrig

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst