Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lavprisflyselskab lancerer 10 nye ruter fra Danmark

Torsdag 17. november 2022 kl: 09:42
Share  


Af: Redaktionen

Norske Norwegian vil næste år lancere 10 nye ruter fra Danmark og øge antallet af afgange til populære destinationer i sommeren 2023. Med de nye ruter vil Norwegian i alt flyve direkte til 61 destinationer fra Københavns Lufthavn i løbet af sommersæsonen

Derudover øger Norwegian antallet af afgange på en række eksisterende ruter som et led i den fulde udrulning af sommertrafikprogrammet. Samlet øges kapaciteten med cirka 450.000 sæder i Københavns Lufthavn i sommersæsonen 2023. 


Før corona-tiden fløj Norwegian både til Madrid og Tenerife, og begge spanske destinationer gør nu comeback i sommerhalvårets trafikprogram. Tenerife, som Norwegian indtil nu har fløjet til i løbet af vintersæsonen, bliver en helårsrute for første gang siden 2019. 


De nye ruter fra Københavns Lufthavn går til Bologna, Palermo og Napoli i Italien, Bordeaux i Frankrig, Madrid og Tenerife i Spanien, Manchester i Storbritannien, Porto i Portugal, Pula i Kroatien og Vilnius i Litauen. 


Norwegian øger samtidig antallet af afgange til de mest populære 
destinationer i Europa. Til Malaga tilbyder selskabet eksempelvis op mod tre daglige afgange i løbet af sommersæsonen, afgangene til Prag øges fra fem ugentlige afgange til ni ugentlige og Tel Aviv i Israel går fra to til tre ugentlige afgange. Der lægges også flere afgange til Paris, Dublin, Rom, Riga, Pisa, Edinburgh samt en stribe andre destinationer. 


De nye ruter og frekvensøgninger lanceres efter, at Norwegian tidligere har offentliggjort planer om at basere yderligere to fly på selskabets base i Københavns Lufthavn, så man kommer op på 13 basefly. Selskabet forventer at have i alt cirka 85 fly i drift i sommersæsonen 2023. Samtidig er Norwegian i gang med at rekruttere cirka 120 nye ansatte til den københavnske base samt yderligere knap 600 til selskabets øvrige baser. 


Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Højsæson for ferieplanlægning kulminerede på ny rejsefestival
- Dansk fagforening indgår overenskomst med Ryanair-selskab
- Østjysk lufthavn har hentet hjælp i Belgien
- Effekten af bæredygtigt flybrændstof bliver målt i Københavns Lufthavn
- Aalborg Lufthavn åbner for rejsefestival
- Miljøvurderingen af plan for udvikling af lufthavnen på Amager er sendt i høring
- Transportkoncern i Esbjerg får ny bestyrelsesformand
- indførelsen af EU’s toldkodeks bliver udskudt
- Transportministeren har fået sin særlige rådgiver
- Mand havde fire kg kokain i bagagen
- Otte ud af ti passagerer er kommet tilbage
- Islandsk flyselskab åbner endnu en rute

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst