Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Bilist kørte ind i en modkørende personbil og en lastbil

Onsdag 10. august 2022 kl: 12:43
Af: Redaktionen

Tirsdag formiddag omkring klokken 11.20 fik Midt- og vestsjællands Politi en melding om et sammenstød mellem flere køretøjer på Rute 57 - Elverdamsvej ved Kirke-Hyllinge på Sjælland. To personbiler og en lastbil var involveret i sammenstødet, så vejen blev spærret for al trafik under redningsarbejdet, der især havde fokus på føreren i den ene personbil. En lægehelikopter var også blevet tilkaldt og landede på vejen tæt på uheldsstedet

En 77-årig mand fra Dianalund blev reddet ud fra førerpladsen i den mest beskadigede personbil og efterfølgende fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalets traumecenter. En 75-årig kvinde fra Dianalund, der havde været passager i samme bil, blev i en ambulance bragt til kontrol på skadestuen i Holbæk.


En 78-årig mand fra Kirke-Hyllinge var som fører af den anden involverede personbil slap uskadte fra uheldet, hvilket også var tilfældet med lastbilchaufføren - en 48-årig mand fra Sorø.


Ud fra de tekniske undersøgelser på stedet sammenholdt med vidneforklaringer oplyser politiet, at den 77-årige mand kom kørende i nordlig retning ad Elverdamsvej, da han af ukendte årsager tilsyneladende kom for langt over i modsatte kørebane, hvor hans bil i første omgang ramte sidespejlet på den modkørende personbil ført af den 78-årige mand i sydlig retning. 


Den 48-årige lastbilchauffør havde opdaget sammenstødet foran sig og forsøgte at trække mod højre for at undgå at blive ramt. Det lykkedes ikke helt. Den 77-åriges bil ramte lastbilens venstre side, hvorefter personbilen snurrede rundt om sig selv, inden den standsede stærkt beskadiget.


Politiet afventer bilinspektørens afsluttende erklæring om ulykken, ligesom politiet også skal have afhørt den 77-årige mand og den 75-årige kvinde, der blev bragt til sygehusene. Kvinden var sluppet uskadt fra uheldet, men den 77-årige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for sine skader.
Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Færdselsstyrelsen sender bekendtgørelse om cabotagekørsel i høring
- Paris kom til Randers i en T-udgave
- 65-årig mand kørte ind i parkeret lastbil
- Terminal får 28 nye ladepunkter til mindre distributionsbiler
- El-lastbil kører ud fra ny terminal i Norge
- Politiet sætter særligt fokus på de bløde trafikanter i denne uge
- Logistikvirksomhed i Greve har taget fat i en ny tre-akslet kølebil
- Toldere har fundet 1,2 ton narko i år - tæt på det samme som hele sidste år
- Svensk lastbil var knap fem procent bedre til at spare på brændstoffet
- Politiet tjekkede lastbiler på motorvej i Sønderjylland - og veje i nærheden
- Fredag 22. september 2023 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Politisk flertal i Aarhus sætter gang i grøn mobilitetsplan

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligstKlik venligst