Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tilbygning i to etager kom med lastbiler

Onsdag 3. august 2022 kl: 11:04
Share  


Af: Redaktionen

Tilbygning i to etager kom med lastbiler

Transport- og logistikkoncernen, Blue Water Shipping, har fået mere plads i sin afdeling i Padborg. Den eksisterende kontorbygning fra 2007 er blevet udvidet med 256 kvadratmeter, der er bygget i moduler i Engesvang i Midtjylland og efterfølgende transporteret med lastbil Padborg, hvor modulerne efterfølgende er blevet sat sammen

Udvidelsen er leveret af modulproducenten Concept Living by abc og er en tilbygning til Blue Waters  eksisterende afdelingskontor i Padborg, der blev bygget af Concept Livings søsterselskab ABC Pavilloner i 2007. Med den nye tilbygning har man stræbt efter at matche det eksisterende byggeri. Derudover har indeklima vægtet særligt højt.


Blue Water Shipping's sønderjyske lokalafdeling har i over 30 år stået for at transportere frisk og frossen fisk fra danske kystbyer samt Skandinavien og Nordatlanten til modtagere i Europa.


- Vi var meget tilfredse med resultatet og forløbet sidste gang, og vi var derfor ikke i tvivl om, at vi ville have en tilbygning i samme stil. Det har været en rigtig god og hurtig proces fra ordre i november til indflytning nu, og vi har haft en god dialog hele vejen igennem, hvor vi har kunnet følge med i processen og se, at der hele tiden skete noget. Alt i alt er vi utroligt glade for den ny tilbygning, siger Jan Kristensen, der er Equipment Manager hos Blue Water Shipping.


Den permanente modulløsning i to etager, der udgør kontortilbygningen, består af fire præfabrikerede moduler, som er fremstillet på Concept Living's fabrik i Engesvang og efterfølgende transporteret til Padborg, hvor de er blevet monteret i forlængelse af de eksisterende kontormoduler.


- Vi er naturligvis altid glade, når en tilfreds kunde kontakter os for at få mere af samme skuffe, hvilket har været tilfældet med Blue Water Shipping, der ønskede at udvide den eksisterende modulløsning med flere kvadratmeter i samme stil. Vi har derfor haft fokus på at matche det oprindelige byggeri i forhold til både stil og funktion, lyder det fra direktør i Concept Living by abc, Kjeld S. Facius.


For at matche den oprindelige bygning er modulerne udvendigt beklædt med skærmtegl i terracotta, mens de indvendige gipsvægge er beklædt med filt. Særligt de indendørs arealer har vægtet højt på grund af arbejdsmiljø og indeklima, og på gulvene ligger der eksempelvis tæpper, der medvirker til at dæmpe støj, med luft-til-vand-gulvvarme nedenunder. Der er ligeledes installeret ventilationsanlæg med genvinding.


Hele byggeprocessen fra ordre til indflytning har taget omkring otte måneder, og i tilbygningen er der gjort plads til cirka 20 medarbejdere mere end i den oprindelige kontorbygning.

Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chauffør i bulgarsk lastbil gjorde sig uheldigt bemærket
- Første halvår viste fortsat fremgang for havnen i Aarhus
- Fynsk Vognmand har givet chauffør et nyt vogntog mellem hænderne
- Antallet af nyregistrerede el-lastbiler er mere end fordoblet
- Forskellen mellem første og andenpladsen blev 27
- Volvo Trucks ligger forrest efter syv måneder
- Franske varebiler skal kunne konverteres fra diesel og benzin til el
- Bilisterne har sat farten ned på motorvejene
- Link-trailer skal være en del af en distributionskæde
- Bestanden af 3,5 tons varebiler er vokset med 66 procent
- Bestanden af lette lastbiler svinder ind
- Amerikansk pakkedistributør vil købe udbyder af sundhedslogistik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst