Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skattestyrelsen minder om oplysningsfrist

Onsdag 6. juli 2022 kl: 10:41
Share  


Af: Redaktionen

Skattestyrelsen manglede onsdag først på dagen omkring 40.000 oplysningsskemaer og opfordrer derfor selskaberne til at udnytte den forlængede oplysningsfrist til at undgå et skattetillæg. Skattestyrelsen forlængede i sidste uge oplysningsfristen på grund af it-problemer i ugen før

Siden 1. juni er indberetningsaktiviteten faldet markant, og Skattestyrelsen opfordrer nu virksomhederne til at udnytte den nye frist og undgå et skattetillæg.


Den nye frist er som nævnt overnfor en afledt effekt af de driftsforstyrrelser på NemID i uge 25, so udløste et uhensigtsmæssigt stort pres på Skattestyrelsens system TastSelv-Erhverv DIAS i dagene op til selskabernes oplysningsfrist torsdag 30. juni.


- Siden fristen blev udsat torsdag i sidste uge har vi konstateret en uventet lav aktivitet i vores systemer. Der er rigelig kapacitet lige nu, men der er få virksomheder logget ind på TastSelv og vi modtager kun få digitale oplysningsskemaer, og der er kapacitet til at modtage mange flere, siger Kenneth Joensen, der er selskabsskattedirektør i Skattestyrelsen.


Siden torsdag, hvor fristen blev udsat, har Skattestyrelsen tilføjet ekstra computerkraft på de servere, hvor TastSelv-Erhverv DIAS kører, og der er derefter blevet gennemført ekstra test. Alligevel mangler Skattestyrelsen fortsat cirka 40.000 oplysningsskemaer fra selskaberne.


- Det vil være ærgerligt, hvis ikke selskaberne udnytter dagene, som forlængelsen af oplysningsfristen har givet. Mulighederne er der, og det vil være uhensigtsmæssigt, hvis alle 40.000 oplysningsskemaer bliver indberettet i sidste øjeblik - vores kapacitet er ikke uendelig, og vi kommer næppe til at udsætte fristen en gang til, siger Kenneth Joensen.


Hvis et selskab ikke når at indsende oplysninger til Skattestyrelsen inden den nye frist 7. juli, så bliver selskabet pålagt skattetillæg for hver dag oplysningerne er forsinket.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chauffør i bulgarsk lastbil gjorde sig uheldigt bemærket
- Første halvår viste fortsat fremgang for havnen i Aarhus
- Fynsk Vognmand har givet chauffør et nyt vogntog mellem hænderne
- Antallet af nyregistrerede el-lastbiler er mere end fordoblet
- Forskellen mellem første og andenpladsen blev 27
- Volvo Trucks ligger forrest efter syv måneder
- Franske varebiler skal kunne konverteres fra diesel og benzin til el
- Bilisterne har sat farten ned på motorvejene
- Link-trailer skal være en del af en distributionskæde
- Bestanden af 3,5 tons varebiler er vokset med 66 procent
- Bestanden af lette lastbiler svinder ind
- Amerikansk pakkedistributør vil købe udbyder af sundhedslogistik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst