Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Logistik-hub bliver øget med 60.000 kvadratmeter

Torsdag 19. maj 2022 kl: 11:21
Af: Redaktionen

Logistik-hub bliver øget med 60.000 kvadratmeter

Modekoncern Bestseller indgår strategisk aftale med Taulov Dry Port om en udvidelse af virksomhedens logistikcenter i Taulov ved Fredericia. Logistikcenteret har siden starten af 2021 været et centralt knudepunkt for modekoncernens danske logistikaktiviteter

Med udvidelsen på 60.000 kvadratmeter nyopførte lagerenheder kan Bestseller fra foråret 2023 udvide sit logistikcenter til en samlet lagerkapacitet på over 85.000 kvadratmeter. Taulov Dry Port bliver dermed et strategisk vigtigt logistikknudepunkt for modevirksomheden.  


Med indgåelse af aftalen får Bestseller ét af Danmarks største enkeltstående logistiklejemål på over 85.000 kvadratmeter moderne højlager. Med udvidelsen ønsker Bestseller at fremtidssikre sin lagerkapacitet til yderligere vækst og samtidig at understøtte strategien om at forbedre klimaaftrykket i virksomhedens globale logistikaktiviteter.


Central beliggenhed tæt på nærmarkeder
Behovet for en effektiv logistikkæde og øgede krav til forbedring af virksomheders klimamæssige aftryk hos store retailvirksomheder har igennem de seneste par år sat sit præg på efterspørgslen efter fleksible lager- og logistikbygninger med central beliggenhed tæt på nærmarkeder.


Parterne bag Taulov Dry Port - PFA og ADP A/S - har sat gang i den næste store etape på 60.000 kvadratmeter lagerejendomme, som opføres med et fuldskala solcelleanlæg på tagfladerne. Taulov Dry Port tager dermed et stort skridt for at imødekomme markedets efterspørgsel efter klimavenlige løsninger, som kan bringe logistikbyggerier ind i en grønnere fremtid.


Bestseller’s nye lager bliver en del af ét af Danmarks største transportknudepunkter, hvor virksomheder og transportører i området opnår nogle særlige logistiske fordele på grund af den centrale beliggenhed i forhold til motorvejsnettet og havnen i Fredericia.


- En velfungerende supply chain og tilstrækkelig lagerkapacitet er en forudsætning for, at vi kan lykkes med det, vi gerne vil. I Taulov Dry Port får vi en fremtidssikret lagerløsning, som har den nødvendige fleksibilitet, ligesom vi har mulighed for at understøtte en række af de skridt, vi gerne vil tage mod mere klimavenlige logistikløsninger end hidtil”, siger Allan Kjærgaard, der er logistikdirektør hos Bestseller, og fortsætter:


- Vores kommende lager i Taulov har en god beliggenhed i forhold til vores logistikcenter i Haderslev, og vi ser frem til allerede fra foråret 2023 at flytte ind i et moderne lager som også opføres med et 45.000 kvadratmeter stort solcelleanlæg, der forsyner vores lejemål direkte med grøn strøm, ligesom vi allerede i dag får dækket vores energiforbrug med grøn strøm fra vores ejere, Heartland's solcellepark i Holstebro.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst