Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Trafikselskaber gør klar til Tour de France med ny web-side

Mandag 9. maj 2022 kl: 11:53
Share  


Af: Redaktionen

Fredag 1. juli i år begynder verdens største cykelløb, Tour de France, i Danmark. Det påvirker trafikken i hele landet. København og Storebæltsbroen vil være lukket for biltrafik i perioder under Tour de France - derfor er rejser med bus, tog og metro det eneste og bedste valg for mange. Landets trafikselskaber har i fællesskab lavet en hjemmeside, der giver overblik over al offentlig transport i Danmark under tourens danske etaper

Fra fredag 1. til søndag 3. juli kører deltagerne i årets Tour de France samlet 384 kilometer cykelløb på danske veje. I København forventes flere hundrede tusind tilskuere at overvære enkeltstarten. Dagen efter lukker Storebæltsforbindelsen for biltrafik i flere timer. Derfor bliver den letteste vej til cykelløb at rejse med offentlig transport. For at gøre det så enkelt som muligt, lancerer landets trafikselskaber hjemmesiden Transport til Touren - www.transporttiltouren.dk - der gør det enkelt at finde ud af, hvordan man kommer til den del af cykelløbet, man vil se.


På siden er det muligt at klikke sig frem til den etape, man ønsker at opleve af Tour de France. Derefter kan man både vælge, hvilket hotspot man vil stå ved, og hvilken del af feltet, man ønsker at se. Man kan også se de mange aktiviteter, der arrangeres i forbindelse med løbet. Så indtaster man sin placering og bliver derefter præsenteret for den bedste rute. Derefter kan man gå videre til at finde den billettype til bus tog eller metro der passer bedst. Hjemmesiden findes i en dansk og en engelsk version og indeholder også svar på en række praktiske spørgsmål.


- Vi er glade for at kunne tilbyde et godt hjælpemiddel til alle dem, der glæder sig til at komme ud og se Tour de France til sommer. På tværs af alle landets trafikselskaber har vi skabt en hjemmeside, som gør det nemt og hurtigt at finde ud af, hvordan man nemmest kommer til og fra cykelløbet, uanset om man pendler med det offentlige til daglig, eller om man er i Danmark for allerførste gang, siger Rune Jon Jensen, der er sekretariatschef for DOT, Din Offentlige Transport.


Tilhører man ikke dem, der står forrest og hepper, når cyklerne suser forbi, men bare vil i sommerhus trods alle trafikomlægninger, er det www.rejseplanen.dk eller www.letourcph.dk/trafik, man skal bruge for at få et overblik over, hvordan man nemmest kommer fra A til B under Tour de France.


Interesserede kan finde web-siden Transport til Touren her:

Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Øresundsfærger sejler mere og mere bæredygtigt
- Fredag 13. maj 2022 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Chauffør i pirattaxi dansede med passageren
- Politikere kritiserer mangelfuldt nordisk transportsamarbejde
- Over 80 norske tankstationer er blevet en del af et skandinavisk net
- Trafikstyrelsen åbner pulje til grønne busser og grøn flextrafik
- Tre mindre lufthavne får penge til forbedring af sikkerheden
- Rederi havde mere fragt med på sine færger - og flere passagerer
- Vognmand i Nordjylland lægger grund til nyt truck-anlæg
- Koncern med flere færgeruter fik en god start på 2022
- Dialog med vognmænd skal føre til færre fejl på studentervogne
- Mand førsøgte at rejse ind i landet med knap en million i kontanter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst