Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Mand med palleløfter angreb parkeringsvagt

Tirsdag 7. december 2021 kl: 12:12
Share  


Af: Redaktionen

Mandag kl. 09.25 blev en 28-årig kvindelig parkeringsvagt "angrebet" af en 28-årig mand med en palleløfter, da hun ville udstede en bøde til en lastbil, der holdt ulovligt parkeret på Amaliegade i Aarhus Midtby. Det skriver Østjyllands Politi i sin seneste døgnrapport

Den kvindelige parkeringsvagt har forklaret til politiet, at hun og hendes kollega havde forsøgt at finde føreren af lastbilen, men da det ikke var lykkedes, begyndte hun at udarbejde en p-afgift. 


Parkeringsvagten stod foran lastbilen og skrev på sin blok, da hun kunne fornemme, at nogen kom kørende bag ved hende. Da hun vendte sig om, kunne hun se en palleløfter med flere paller på komme kørende direkte imod sig. 


Kort efter svingede palleløfteren ind foran hende og påkørte hendes skinneben og fod. Manden, der kørte palleløfteren, kaldte kvinden emsig, hvorefter han begyndte at køre væk. Da kvinden gjorde klar til at scanne lastbilens nummerplade, drejede føreren af palleløfteren rundt, så hun måtte springe til side for ikke at blive ramt igen. 


Parkeringsvagten ringede 112, og kort efter kom der en patrulje til stedet, som blev ledt i retning af manden, som var på vej væk fra stedet ved at bruge palleløfteren som en form for løbehjul. 


Politiet råbte manden an, og han vendte tilbage til stedet. På baggrund af forklaringer fra kvinden og hendes kollega blev manden anholdt og sigtet for angreb med genstand mod nogen i offentlig tjeneste. 


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tøjkoncern øger antallet af transporter kørt med CO2-reducerende brændstof
- Vejdirektoratet giver spøgelsesbilister kamp til stregen
- Trafikbetjeningen til og fra Bornholm skal analyseres
- Transportministeren vil have debateret 11 kg-reglen ved høring
- Næste etape af EU’s vejpakke træder i kraft
- Per Christensen har trukket sig som formand for 3F
- Maskintrailer har fundet vejen til entreprenør i Vejen
- En spanier kan også arbejde som chauffør i Danmark
- Elektriske lastbiler får særlig sikkerhedsfunktion
- Vognmand i Padborg har fået tre ud af fem nye trækkere
- Vejhjælpsforretning gik godt i 2021
- Endnu et truckanlæg får nu GTL - dieselolie produceret af gas

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst