Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Trafikselskab får pris for øget tilgængelighed for handicappede

Fredag 3. december 2021 kl: 13:21
Share  


Af: Redaktionen

Trafikselskab får pris for øget tilgængelighed for handicappede
FynBus' Markedskonsulent Krestina Lauridsen med diplomet for Handicapprisen 2021 i kategorien Tilgængelighedsprisen. (Foto: FynBus)

Torsdag blev trafikselskabet FynBus, der står for den kollektive transport på Fyn, kåret som vinder af Handicaprådet i Odenses "Tilgængelighedspris". - Vi er meget stolte over nomineringen og modtagelsen af Handicaprådets Tilgængelighedspris. Prisen er modtaget for arbejdet med at implementere elektriske ramper i busserne, så fysisk handicappede har mulighed for at transportere sig alene rundt uden ledsager, siger FynBus' Markedschef Jan Gudmann Hansen i forbindelse med prisen

Hvert år uddeler Handicaprådet i Odense priser til en person, virksomhed eller organisation, som gør en ekstra indsat for mennesker med et handicap i Odense. I år havde medlem af Danske Handicaporganisationer Odense, Nina Breilich, indstillet FynBus til Handicaprådets Tilgængelighedspris for trafikselskabets vedholdende arbejde for at gøre den kollektive trafik mere tilgængelig - eksempelvis ved at installere elektriske ramper i de fynske busser.


- Vi er meget stolte over nomineringen og modtagelsen af Handicaprådets Tilgængelighedspris. Prisen er modtaget for arbejdet med at implementere elektriske ramper i busserne, så fysisk handicappede har mulighed for at transportere sig alene rundt uden ledsager, siger FynBus' Markedschef Jan Gudmann Hansen og fortsætter:


- FynBus arbejder derudover med tilgængelighed i bredere forstand og har lavet tiltag til både blinde og svagtseende samt personer med demenssygdom. FynBus vil i de kommende år øge indsatsen omkring tilgængelighed ved blandt andet at få etableret et tilgængelighedsforum. 


Handicaprådets Tilgængelighedspris gives for at øge tilgængeligheden, så det er nemmere for borgere med handicap at deltage i samfundslivet.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Metroselskabet og Hovedstadens Letbane skal have ny direktør
- Bustrafikken mellem Vest- og Østdanmark var også præget af corona-tiden i 2021
- Taxiloven er blevet revideret
- Movia har fået ny bestyrelse.
- Elbusser er sat ind på to linjer i Albertslund og Glostrup
- Holdepladser til grønne taxier er godt på vej i København
- Pulje til grøn erhvervstransport åbner for ansøgninger
- Drop testkrav for EU-rejsende
- Tag cyklen med i Midttrafiks busser
- Priserne for at køre med tog fastholdes
- Østjyllands største havn melder om fremgang på alle områder
- Fredag 14. januar 2022 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst