Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Bro over Ribe Å skal leve længere

Fredag 3. december 2021 kl: 11:57
Af: Redaktionen

Bro over Ribe Å skal leve længere

Vejdirektoratet har i perioden 2018-2020 udbygget Rute 11 ved Ribe fra to til fire spor. Nu går Vejdirektoratet i gang med forberedelserne til at forstærke og levetidsforlænge broen over Ribe Å

I løbet af december og januar vil der blive udført geotekniske undersøgelser ved broen, så det forberedende arbejde er klart, inden selve renoveringen af broen går i gang. Det kommer til at betyde, at et spor spærres på den eksisterende bro over to weekender, og store maskiner vil være synlige i området.


Arbejderne på selve broen på Ringvejen i Ribe vil blive udført hen over sommeren næste år og vil strække sig over en periode på tre-fire måneder. I den periode vil trafikken blive omlagt til en midlertidig vej, der allerede er etableret på stedet.


- Vi er i øjeblikket i gang med at planlægge og projektere vedligeholdelsesarbejdet på broen. Som det skarpe øje vil bemærke, mangler vi en bro over Ribe Å på den midlertidige vej, siger Mike Boesen, der er senior projektleder i Vejdirektoratet og ansvarlig for projektet i Ribe.


- Men vi er så heldige, at Forsvaret igen vil udlåne et sæt militærbroer. Vi forventer, at militærbroerne vil være udlagt over åen i perioden maj - november 2022, siger han.


Ingeniørregimentet fra Skive Kaserne udlånte tilbage i 2019 militærbroer til Vejdirektoratet, da planen på det tidspunkt var at bygge en ny klapbro over Ribe Å. Siden er den plan ændret, og det er besluttet, at forstærke og levetidsforlænge den eksisterende bro.


- Lige nu er det personel, der skal opsætte militærbroerne, på mission i udlandet, men så snart de er retur på dansk jord, kommer de til Ribe. Takket være det gode samarbejde med Forsvaret, kan vi disponere over broerne i et halvt år i 2022, og i den periode kan vi sagtens nå at udføre arbejdet på den eksisterende bro, siger Mike Boesen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst