Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportorganisation skal have ny direktør

Onsdag 1. december 2021 kl: 10:12
Share  


Af: Redaktionen

Efter 5 år på posten som administrerende direktør i ITD har tidligere transportminister Carina Christensen valgt at sige sin stilling op for at søge nye udfordringer i sit arbejdsliv. Carina Christensen, der var transportminister fra 2008 til 2010 i en af 00'ernes VK-regeringer under Venstres Anders Fog Rasmussens ledelse fratræder med udgangen af oktober næste år. Dermed har hun god tid til at afslutte større igangværende projekter, ligesom bestyrelsen har god tid til at gennemføre en grundig og ordentlig proces med at finde og køre en ny direktør i stilling

- Jeg har længe planlagt for mig selv, at når ITD som forening i 2023 fylder 75 år, så skal det være med en ny administrerende direktør i spidsen. Jeg har været rigtig glad for min tid i ITD, men efter mere end fem år er tiden inde til, at jeg gerne vil prøve nye opgaver og udfordringer i mit arbejdsliv. Jeg overlader derfor trygt rattet i ITD til en anden, siger Carina Christensen, der både har en baggrund som minister, virksomhedsejer og direktør i flere virksomheder.  
  
 
Christian Sørensen Madsen, der er bestyrelsesformand i ITD, takker Carina Christensen for hendes ihærdige og solide arbejde for at sikre optimale rammevilkår for vejgodstransporten. 

 
-  Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at Carina nu ønsker at prøve noget nyt, og vi ønsker hende alt det bedste. Carina har gennem mange år ydet en stærk arbejdsindsats for vognmændene og transporterhvervet. Det har været en styrke for vores forening og medlemsvirksomheder, og jeg vil gerne takke Carina for hendes store og loyale indsats, siger Christian Sørensen Madsen, der driver vognmandsfirmaet S. Chr. Sørensen A/S i Skodborg i det nordlige Sønderjylland.


Carina Christensen, der er 49 år, blev ansat i ITD-koncernen i januar 2017.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tøjkoncern øger antallet af transporter kørt med CO2-reducerende brændstof
- Vejdirektoratet giver spøgelsesbilister kamp til stregen
- Trafikbetjeningen til og fra Bornholm skal analyseres
- Transportministeren vil have debateret 11 kg-reglen ved høring
- Næste etape af EU’s vejpakke træder i kraft
- Per Christensen har trukket sig som formand for 3F
- Maskintrailer har fundet vejen til entreprenør i Vejen
- En spanier kan også arbejde som chauffør i Danmark
- Elektriske lastbiler får særlig sikkerhedsfunktion
- Vognmand i Padborg har fået tre ud af fem nye trækkere
- Vejhjælpsforretning gik godt i 2021
- Endnu et truckanlæg får nu GTL - dieselolie produceret af gas

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst