Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Politiet skal se nærmere på vandflyver-selskab

Fredag 12. november 2021 kl: 06:29
Share  


Af: Redaktionen

Trafikstyrelsen har bedt politidirektøren hos Østjyllands Politi om at rejse tiltale mod Nordic Seaplanes Invest for afgivelse af urigtige oplysninger til Trafikstyrelsen i forbindelse med et tilsynsbesøg. Tilsynsbesøget blev udløst på baggrund af anonyme henvendelser om, at Nordic Seaplanes Invest bevidst skulle have undladt at efterleve sikkerhedsforanstaltninger

Trafikstyrelsen modtog tirsdag 27. maj 2021 og søndag 5. september i år anonyme henvendelser om, at Nordic Seaplanes Invest bevidst skulle have undladt at efterleve sikkerhedsforanstaltninger fastsat i de sikkerhedsplaner for Københavns Vandflyveplads og Århus Vandflyveplads, som Trafikstyrelsen havde og godkendt. Nordic Seaplanes Invest skulle i den forbindelse have anført urigtige oplysninger i dokumentationsloggen. 


På baggrund af henvendelserne gennemførte Trafikstyrelsen et tilsynsforløb af virksomheden med henblik på at afdække de pågældende forhold. 


I forlængelse af det gennemførte tilsynsforløb har Trafikstyrelsen indledt en almindelig påbudssag mod Nordic Seaplanes Invest. Påbudssagen hindrer ikke i sig selv virksomhedens fortsatte drift. 


Trafikstyrelsen desuden anmodet politidirektøren hos Østjyllands Politi om at tiltale Nordic Seaplanes Invest for at have overtrådt Luftfartslovens paragraf 150 e, stk. 3, der fastlægger en oplysningspligt til at meddele tilsynsmyndigheden enhver nødvendig oplysning af betydning for udøvelsen af tilsynet.


Trafikstyrelsen har ligeledes bedt anklagemyndigheden om at undersøge, om Nordic Seaplanes Invest har overtrådt Straffeloven ved at afgive urigtige oplysninger i den konkrete sag.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Amager omsatte for halvanden milliard kroner på seks måneder
- Norsk flyselskab fløj med flere i juli og kom tæt på før corona-tiden
- Midtjylland får fragtforbindelse over Atlanten
- Tysk flyselskab åbner for bæredygtig transport
- Passagertal i juli kom tæt på 2019-højden
- Norske lufthavne betjente 5,1 millioner passagerer i juni
- Spansk flypersonale i irsk lavprisselskab vil blive udtaget til strejke
- Ansatte i tysk flyselskab har nedlagt arbejdet
- Transportkoncern lægger milliarder til kvartalsresultat
- Datterselskaber's ansatte kan fortsætte på deres overenskomster
- Derfor skal du ikke hævne dig på SAS efter strejken
- Ny overenskomst gælder for alle piloter i SAS' selskaber

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst