Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Logistik-selskab med norsk ejer er blevet akkrediteret IATA Agent

Onsdag 20. oktober 2021 kl: 01:00
Af: Redaktionen

ColliCare Logistics ApS, der har hovedsæde i Brøndby og er ejet af Collicare Logistics AS med hovedsæde i Vestby syd for Oslo er blevet akkrediteret IATA Agent

- ColliCare Logistics ApS Denmark har i mange år tilbudt luftfragtløsninger til vores kunder i mange forskellige former og størrelser. Vores luftfragtpersonale har stor erfaring og har været igennem kontinuerlig uddannelse. Vi er stolte over at tilføje IATA-akkreditering og licens oven på vores eksisterende hårde arbejde, det er virkelig en stor anerkendelse for hele teamet, for ColliCare Danmark og for ColliCare Gruppen, siger Lars Thomsen, der er administrerende direktør i ColliCare Danmark. 


- Vores IATA -akkreditering forenkler i høj grad forretningsforholdet til globale luftfartsselskaber og giver adgang til mere konkurrencedygtige priser og tjenester, der vil gavne alle vores kunder og netværk. På samme tid har vi adgang til digitale platforme, der gør ColliCare i stand til at forbedre sin kvalitet, arbejdsgang og kommunikation med vores kunder, transportører og andre forretningspartnere i vores Supply Chain Network, fortsætter Lars Thomsen.


For kunder med luftfragtbehov er IATA-licensen betyder også, at ColliCare kan tilbyde sine kunder en bedre og hurtigere service. 


- Nu kan vi konkurrere på lige vilkår på luftfragtmarkedet, og vi kan indgå aftaler direkte med de globale luftfartsselskaber og GSA’er. Vi tror på, at luftfragts volumen vil fortsætte med at øge i fremtiden, den årlige luftfragtmængde har været i hurtig vækst siden 2004, siger Peter Pedersen, der er Operations Manager Air hos ColliCare Denmark.


Han fremhæver, at på et marked, hvor kapacitet og leveringstider er afgørende, og på grund af den globale Covid19-krise er luftfragt blevet et reelt alternativ til sø fragt og kurerfragt. 


Morten Ims, der er salgschef hos ColliCare Danmark peger på, at mange luftfragtkøbere bruger kurerfragt til større og tungere forsendelser, hvilket resulterer i høje omkostninger og kompleks netværksinfrastruktur med mange stop undervejs. 


- Vores personale kan hjælpe med at finde en mere direkte flyvning som muligt med passende transporttider, der reducerer CO2 udledningen i forhold til kurerfragt, når du bruger vores luftfragttjenester.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst