Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk transportkoncern har købt køletransportør i Canada

Torsdag 16. september 2021 kl: 13:13
Share  


Af: Redaktionen

Dansk transportkoncern har købt køletransportør i Canada
Blue Water Ser har overtaget Freightway International. Fra venstre: Rasmus Fogh Jakobsen, David Jamison Andrews, Sharon Andrews, David Alan Andrews og Frank Madsen.

Blue Water Shipping, der har hovedsæde i Esbjerg og aktiviteter mange steder verden over, udvider sine reeferaktiviteter i den nordatlantiske region med opkøb af Freightway International, der har base i Newfoundland i Canada. Reefertransport og -logistik har i mange år været en af de vigtigste aktiviteter for Blue Water Shipping, og opkøbet af Freightway International vil styrke Blue Water's fokus på de canadiske og nordatlantiske markeder


- At få egne faciliteter og kontor i Canada er et betydningsfuldt skridt for Blue Water. Det gør det muligt for os at udvide vores nuværende udbud af services til det canadiske marked. Og med overtagelsen af Freightway International opnår vi et solidt fodfæste i et for os vigtigt segment. Vi er glade for at kunne byde hele Freightway-teamet velkommen som en del af Blue Water, siger Frank Madsen, der er Global Director Reefer Sea hos Blue Water Shipping.


Freightway International blev grundlagt i 1989 af David Jamison Andrews, der er kendt som en af de førende indenfor logistikbranchen. Med base i St. Johns i Newfoundland har firmaet udviklet en særlig niche ved at levere skræddersyet service til fiskeindustrien - især til seafoodfabrikker på land og til firmaer, som driver store offshore-fabrikstrawlere. Det familiedrevne firma har 11 ansatte. David Jamison Andrews, hans kone Sharon og parrets søn David Alan Andrews har gennem alle årene opbygget langtidsholdbare relationer til kunderne og opnået status som kundernes “go-to”-firma.


Yderligere lokationer i Canada
- Vi er glade for at kunne overdrage ejerskabet til Blue Water Shipping, som er kendt for deres stærke kundefokus og skræddersyede løsninger. Det er et godt match, og de to firmaet deler de samme værdier og ambitioner. Blue Water vil også være i stand til at sikre videreudviklingen af den forretning, som vi har opbygget gennem de seneste årtier. Alle hos Freightway ser frem til at vækste forretningen som en del af Blue Water, siger David Andrews.


Han fortsætter i en central position og vil arbejde tæt sammen med General Manager Rasmus Fogh Jakobsen, som tilfører viden og erfaring indenfor reefertransport i de nordatlantiske markeder fra sine otte års ansættelse hos Blue Water.


Med den nye lokation i Newfoundland har Blue Water solid dækning af den nordatlantiske region med kontorer i Grønland, Island og Canada, hvor Blue Water har ambitioner om at ekspandere yderligere.


- Vi ser et stort potentiale for at ekspandere yderligere i det vestlige Canada med lokationer i områder som for eksempel Halifax, Toronto eller Montreal, da det vil gøre det muligt for os at servicere både eksisterende og fremtidige kunder endnu bedre. Vi ønsker at være tæt på kunderne – at levere den rigtige løsning til deres behov, siger Rasmus Fogh Jakobsen. 


Om Blue Water Shipping: 
  • Om Blue Water Shipping er global leverandør af skræddersyet transport og moderne logistikløsninger 
  • Koncernen har godt 1.700 ansatte fordelt på godt 60 kontorer over hele verden
  • Fokusområderne dækker sø-, luft-, vej- og  projekttransport, havneservice, marinelogistik, vedvarende energi- samt reeferlogistik
 

Blue Water Ser har overtaget Freightway International. Fra venstre: Rasmus Fogh Jakobsen, David Jamison Andrews, Sharon Andrews, David Alan Andrews og Frank Madsen.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En-bilsvognmand lægger vægt på det enkle og afdæmpede
- Transportvirksomhed i Nordsjælland har hentet fire-akslet tip-trailer i Hedensted
- Transportvirksomhed har fået 10 ud af 25 medbringertrucks
- Dobbeltsenge for 1,2 millioner kroner er blevet stjålet fra lager
- Tyve tappede dieselolie fra lastbil
- Transportorganisation kårer Årets Transportkommune
- Fire-akslet tip-trailer skal bruges til bulk-transport
- Tog-operatør udvider kapaciteten mod Sydsverige og Europa
- Kran på ny opbygning rækker 33 meter
- Midlertidig stikprøvevis grænsekontrol fortsætter efter lempelse af indrejseregler
- Polsk vognmand måtte lade sin lastbil stå i Danmark
- - Vi skal have straksbøder på rastepladserne nu

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst