Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern med skibe har købt dansk speditionsvirksomhed

Onsdag 15. september 2021 kl: 10:28
Share  


Af: Redaktionen

Den danske DFDS-koncern, der har transport med færger som sit udgangspunkt og stort forretningsområde, har udvidet sit europæiske logistiknetværk ved at købe alle aktier i den danske speditør ICT Logistics, der fokuserer på transportløsninger mellem Skandinavien og Østeuropa - især Rusland, Ukraine, Rumænien, Letland og Litauen. DFDS har siden 2006 ejet 19,9 procent af aktierne i ICT Logistics

- ICT Logistics tilfører en væsentlig forbedring af vores tilbud til kunder, der handler med Østeuropa. Udvidelsen af logistiknetværket supplerer også vores baltiske færgeruter, siger Niklas Andersson, der er EVP og Head of Logistics Division hos DFDS.


ICT Logistics leverer transportløsninger for hel- og part-læs samt stykgods mellem Skandinavien og Østeuropa (blandt andet SNG-lande) for blandt andet større danske industrivirksomheder. De vigtigste kontorer uden for Danmark er Moskva, Kaluga, Lviv, Kiev, Bukarest, Riga og Klaipeda. Desuden har virksomheden kontor i Hamborg.


Der anvendes en række transportformer, herunder vej, luft, sø, flod og jernbane. Services omfatter overdimensioneret gods, lager, distribution og fortoldning. Virksomheden driver egen kørselsvirksomhed i Litauen og Rusland.


Driften omfatter en flåde på omkring 600 trailere og 20 ejede lastbiler. Virksomheden har 80 ansatte og en årlig omsætning på 260 millioner kroner


DFDS forventer, at købet og integrationen med DFDS’ eksisterende logistiknetværk vil skabe yderligere forretningsudviklingsmuligheder og synergieffekter på eksempelvis driftområdet.


DFDS' køb af ICT Logistics er betinget af godkendelse hos relevante konkurrencemyndigheder. ICT Logistics vil blive indarbejdes i DFDS-koncernen, når transaktionen er afsluttet.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En-bilsvognmand lægger vægt på det enkle og afdæmpede
- Transportvirksomhed i Nordsjælland har hentet fire-akslet tip-trailer i Hedensted
- Transportvirksomhed har fået 10 ud af 25 medbringertrucks
- Dobbeltsenge for 1,2 millioner kroner er blevet stjålet fra lager
- Tyve tappede dieselolie fra lastbil
- Transportorganisation kårer Årets Transportkommune
- Fire-akslet tip-trailer skal bruges til bulk-transport
- Tog-operatør udvider kapaciteten mod Sydsverige og Europa
- Kran på ny opbygning rækker 33 meter
- Midlertidig stikprøvevis grænsekontrol fortsætter efter lempelse af indrejseregler
- Polsk vognmand måtte lade sin lastbil stå i Danmark
- - Vi skal have straksbøder på rastepladserne nu

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst