Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

International transport- og logistik-koncern får ny Sales Manager i Kolding

Onsdag 15. september 2021 kl: 09:51
Share  


Af: Redaktionen

Monika Kasten tiltræder som ny Sales Manager for Dachser Denmarks filial i Kolding. Det oplyser den tyske transport- og logistik-koncern. Den nye salgschef skal være med til at styrke virksomhedens position på vejtransportmarkedet i Vestdanmark


International transport- og logistik-koncern får ny Sales Manager i Kolding
Monika Kasten er Sales Manager for Dachser Denmarks filial i Kolding
Dachser Denmark's nye salgschef i Kolding har over 20 års erfaring inden for salg, ledelse og logistik. Monika Kasten er uddannet speditør og har tilbragt 15 år af sin karriere i transportbranchen hos Nagel Group. Senest kommer hun fra en stilling som Business Development Manager hos Abena i Aabenraa, hvor hun blandt andet var projektansvarlig inden for fødevareindustrien og derudover arbejdede med segmenterne industri & handel og byggemarkeder. Ydermere havde hun fokus på forretningsudvikling, kontraktforhandlinger og key account-kunder.


- Med sine mange års erfaring inden for især salg og ledelse og sin stærke sans for at tænke strategisk bliver Monika Kasten et stærkt kort i vores salgsorganisation, fastslår Per Jensen, der er General Manager for Dachser Denmarks filial i Kolding.


Ifølge Per Jensen er alle forudsætninger nu på plads for, at Dachser kan tage yderligere markedsandele i det område, filialen o Kolding dækker.


- Jeg er overbevist om, at vi med Monika som en del af teamet vil kunne styrke vores tilstedeværelse på markedet for vejtransport af stykgods, og jeg ser frem til, at vi kan få frigivet endnu mere potentiale i filialen og opbygge langsigtede relationer inden for vores kernekundesegmenter,” siger Per Jensen.


Den nye Sales Manager glæder sig også til at komme i gang med arbejdet og få et dybere indblik i den overordnede strategi, som hun skal være med til at indarbejde.


- Det netværkssystem, der er hos Dachser, finder man ikke andre steder. Det glæder jeg mig til at skulle ud at sælge og præsentere for kunderne, siger Monika Kasten og fortsætter:


- Salg har altid været en del af mit liv på den ene eller anden måde, og jeg elsker nye udfordringer. Jeg glæder mig til sammen med salgsteamet at lægge en plan for, hvordan vi kan bidrage til at arbejde sammen for at nå målene i filialens vækststrategi.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En-bilsvognmand lægger vægt på det enkle og afdæmpede
- Transportvirksomhed i Nordsjælland har hentet fire-akslet tip-trailer i Hedensted
- Transportvirksomhed har fået 10 ud af 25 medbringertrucks
- Dobbeltsenge for 1,2 millioner kroner er blevet stjålet fra lager
- Tyve tappede dieselolie fra lastbil
- Transportorganisation kårer Årets Transportkommune
- Fire-akslet tip-trailer skal bruges til bulk-transport
- Tog-operatør udvider kapaciteten mod Sydsverige og Europa
- Kran på ny opbygning rækker 33 meter
- Midlertidig stikprøvevis grænsekontrol fortsætter efter lempelse af indrejseregler
- Polsk vognmand måtte lade sin lastbil stå i Danmark
- - Vi skal have straksbøder på rastepladserne nu

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst