Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Expres-firma vil præmiere små virksomheder

Onsdag 15. september 2021 kl: 08:59
Share  


Af: Redaktionen

Amerikanske FedEx Express, der er et datterselskab af børsnoterede FedEx Corp, og blandt verdens største eksprestransportfirmaer, har lanceret en europæisk konkurrence - Small Business Grant - med en samlet præmiepulje på knap 1.860.000 millioner kroner. Målet med konkurrencen - og præmierne - er at hjælpe små virksomheder med at vokse og nå videre i deres ambitioner

Det er første gang konkurrencen afvikles som en enkelt paneuropæisk konkurrence, der er åben for små virksomheder med op til 50 ansatte i følgende lande: Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Frankrig,  Tyskland, Grækenland, Irland, Israel, Italien, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal, Spanien og Storbritannien.


15 finalister vil blive udvalgt til at konkurrere om hovedpræmien på 375.000 kroner eller en af de tre Judges Choice Awards-priser på hver 110.000 kroner: 
  • Digital ekspertise
  • Bæredygtighedsforkæmper
  • Innovativ geni

Udover finalisterne, der konkurrerer om en af de fire præmier, der uddeles af juryen, deltager de virksomheder, der ikke er blandt finalisterne i den offentlige afstemningsfase og kan vinde People's Choice Award-prisen i deres land, hvilket medfører yderligere 15 vindere, der hver modtager 75.000 kroner.


- At drive en lille virksomhed er hårdt i de bedste tider, men de sidste 18 måneder har virkelig skubbet små og mellemstore virksomheder til at tilpasse sig for at overleve, siger Helena Jansson, SVP Finance International, FedEx Express og Small Business Grant jurymedlem. 


- Gennem Small Business Grant-konkurrencen vil vi stå bag vores små virksomheder, hjælpe dem med at nå deres drømme og skrive det næste kapitel i deres historie, siger hun videre.

 
For at deltage behøver virksomheder ikke at være en nuværende kunde eller have en aktiv forsendelseskonto hos FedEx Express. Konkurrenceperioden er åben fra onsdag 15. september til onsdag 20. oktober 2021. De 15 finalister vil blive annonceret onsdag 17. november 2021, hvor den offentlige afstemning til People's Choice Awards-priserne åbnes. Alle vindere annonceres onsdag 26. januar 2022. Interesserede kan finde flere oplysninger om ansøgningsprocessen og vilkårene her:


https://www.fedex.com/grant
 
FedEx Small Business Grant-konkurrencen blev etableret i USA i 2012 og fortsætter med at ekspandere år efter år rundt om i verden. I Europa blev konkurrencen for første gang lanceret i 2016 i tre lande, der blev til fem lande inden 2019. Nu lanceres den for første gang i 16 lande i Europa for at give flere muligheder for små virksomheder, der viser passion og innovation i regionen.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- En-bilsvognmand lægger vægt på det enkle og afdæmpede
- Transportvirksomhed i Nordsjælland har hentet fire-akslet tip-trailer i Hedensted
- Transportvirksomhed har fået 10 ud af 25 medbringertrucks
- Dobbeltsenge for 1,2 millioner kroner er blevet stjålet fra lager
- Tyve tappede dieselolie fra lastbil
- Transportorganisation kårer Årets Transportkommune
- Fire-akslet tip-trailer skal bruges til bulk-transport
- Tog-operatør udvider kapaciteten mod Sydsverige og Europa
- Kran på ny opbygning rækker 33 meter
- Midlertidig stikprøvevis grænsekontrol fortsætter efter lempelse af indrejseregler
- Polsk vognmand måtte lade sin lastbil stå i Danmark
- - Vi skal have straksbøder på rastepladserne nu

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst