Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Trafikselskab genindfører kontanter i busser og Flextrafik

Tirsdag 31. august 2021 kl: 13:48
Share  


Af: Redaktionen

Fra onsdag kan man igen betale med kontanter i de busser og Flextrafik-biler, der kører i trafikselskabet Movia's område. Movia opfordrer samtidig til, at man holder fast i de mange gode vaner fra under coronakrisen og fortsætter med at betale billetten digitalt så vidt muligt - for at vise hensyn til chauffører og medarbejdere i de sjællandske busser og flexbiler

- Fra i morgen tager vi igen imod kontanter i vores busser, lokaltog og Flextrafik. Det er vi glade for, men vi vil også gerne minde om at holde fast i de gode vaner, og betale digitalt, hvis man kan, siger Camilla Struckmann, der er direktør for Kommerciel og Kunder i Movia.
 

Med kontanternes tilbagetog i busser og flextrafik bliver alt som før. I busserne betyder det, at man som kunde skal være opmærksom på, at buschaufføren alene kan give tilbage op til nærmeste 100 kroner. Reglen er til for at værne om et trygt arbejdsmiljø for chaufførerne. 

 
I flextrafikken tager chaufførerne kun imod lige penge. Siden, der sidst blev taget imod kontanter i flextrafikken, har Movia indført en abonnementsordning, så man kan bestille sine flexture på telefon, som man plejer, men betale for sin kørsel pr. faktura en gang om måneden. 
 

Movia gør i øvrigt opmærksom på, at der løbende udføres billetkontrol i alle Movia's busser. Man skal have gyldig billet, inden man stiger ombord, og fra 1. september vil Movia's billetkontrollører også igen tage imod forevisning af ID.  


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- I Odder kører bybusserne på el
- Tysk selskab med fjernbusser køber fjernbusselskab i USA
- Midlertidig stikprøvevis grænsekontrol fortsætter efter lempelse af indrejseregler
- Folketingets Transportudvalg inviterer til høring om Flextrafik
- Vejle har fået sin første el-taxi
- Nordjysk lufthavns nye salgs- og marketingdirektør er landet
- Den nye Storstrømsbro får fod på bunden
- Tre færger sejler succes til Fanø
- Fransk bil til varer- og personer får brint-elektrisk drivline
- Landets togstationer skal være for alle
- Trepartsaftale om voksen- og efteruddannelse bliver forlænget et år
- Fredag 15. oktober 2021 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst