Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk lavprisflyselskab ansætter 200 i Danmark

Onsdag 30. juni 2021 kl: 16:46
Share  


Af: Redaktionen

Lavprisglyselskabet Norwegian, som har været i økonomisk modvind de seneste par år, er tilbage i Danmark og ansætter 200 medarbejdere, når selskabet åbner base i København. Samtidig offentliggør selskabet sit sommerprogram, der rummer 27 internationale ruter fra København, to fra Aalborg og en markant opskalering af indenrigsruten mellem København og Aalborg

Klokken 6.00 mandag morgen afgik fly DY3670 fra Københavns Lufthavn til Malaga i Spanien som det første - og næsten udsolgte - Norwegian-fly med dansk crew siden april sidste år. 


Afgange markerede den officielle åbning af Norwegian's base i København, som i løbet af sommeren vil nå op på omkring 200 ansatte (piloter og kabinepersonale), der gradvist sættes ind i produktionen i takt med, at de færdiggør de nødvendige træninger og recertificeringer.


Norwegian har også offentliggjort det danske trafikprogram for sommeren, der tæller i alt 29 ruter fra Danmark. Fra Københavns Lufthavn flyver Norwegian til 27 destinationer. Samtidig øges der til fire daglige afgange på indenrigsruten mellem København og Aalborg. Fra Aalborg Lufthavn flyver Norwegian derudover til både Alicante og Malaga i Spanien.


- Vi er meget tilfredse med at offentliggøre vores sommerprogram fra Danmark, samtidig med at vi annoncerer, at vi er i gang med at genopbygge basen i København, der bliver en stor arbejdsplads. Vi har skabt et stærkt selskab, der fokuserer benhårdt på vores kunder i Danmark, Skandinavien og Europa, og med en meget robust økonomi, der betyder, at vi kan levere høj service til lave priser, som vi er kendt for - og til alle de mest populære destinationer, siger Geir Karlsen, der er koncernchef i Norwegian.


- Det er kæmpestort for at kunne byde velkommen hjem til 200 kendte ansigter på basen i København. De kender selskabet og vores kunder ud og ind, og jeg ved, at de glæder sig til at komme ombord på flyene og møde vores rejsende, fortsætter han.


De 200 nye stillinger, som Norwegian opretter i København, besættes af tidligere ansatte, der i 2020 mistede deres arbejde som følge af pandemien. Basen blev operationel fra mandag 28. juni.


I slutningen af maj trådte Norwegian ud af en omfattende rekonstruktionsproces, der resulterede i, at selskabet nu har en robust økonomi, en flyflåde, der er tilpasset markedet efter corona-pandemien og en forenklet og slagkraftig organisation.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Amager omsatte for halvanden milliard kroner på seks måneder
- Norsk flyselskab fløj med flere i juli og kom tæt på før corona-tiden
- Midtjylland får fragtforbindelse over Atlanten
- Tysk flyselskab åbner for bæredygtig transport
- Passagertal i juli kom tæt på 2019-højden
- Norske lufthavne betjente 5,1 millioner passagerer i juni
- Spansk flypersonale i irsk lavprisselskab vil blive udtaget til strejke
- Ansatte i tysk flyselskab har nedlagt arbejdet
- Transportkoncern lægger milliarder til kvartalsresultat
- Datterselskaber's ansatte kan fortsætte på deres overenskomster
- Derfor skal du ikke hævne dig på SAS efter strejken
- Ny overenskomst gælder for alle piloter i SAS' selskaber

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst