Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk fødevarekoncern indgår aftale med dansk transportkoncern

Torsdag 10. juni 2021 kl: 09:53
Share  


Af: Redaktionen

Den norske Orkla-koncern har indgået en aftale med den danske tranport- og logistik-koncern Frode Laursen og sikrer sig dermed en moderne og bæredygtig distribution og opbevaring af kiks og kager fra et nyt lager, der opføres i Mälardalen vest for Stockholm. Mälardalen er centrum for dagligvarehandelen i Sverige og en optimal geografisk placering for oplagring og distribution til svenske kunder

Lageret bliver opført og drevet af logistikvirksomheden Frode Laursen, der for nyligt blev kåret som årets transportvirksomhed i Danmark for sin grønne omstilling. Det nye lager opføres som en logisk følge af, at Orkla i begyndelsen af 2023 flytter produktionen af kiks til Riga i Letland. 


- Det nye lager i Eskilstuna bliver et vigtigt distributionsknudepunkt for os nu, når vi bygger en ny moderne og bæredygtig kiksfabrik, siger Magnus Forsling, der er chef for råvareforsyning og logistik Orkla Confectionery & Snacks Sverige.


- Vi samler ekspertise og ressourcer for at skabe størst mulig værdi for forbrugerne, siger Simon Tjäder, der er salgsdirektør Orkla Confectionery & Snacks Sverige.


Det nye lager vil være et benchmark for bæredygtig produktion og drift. Opførelsen af ​​lageret er baseret på et stærkt fokus på bæredygtige materialer og vil blive drevet med 100 procent vedvarende energi, intelligent energiovervågning og -kontrol, LED-belysning, regnvand og varmegenvinding.


- Vi ser meget frem til at løfte denne opgave sammen med Orkla, hvor jeg tror, at det både var vores stærke forankring i Norden, et omkostningseffektivt koncept og vores fokus på kvalitet og bæredygtighed som var afgørende for at vinde opgaven, siger Thomas Corneliussen, der er administrerende direktør i Frode Laursen.


Målet er at flytte al distribution af kiks og kager til svenske kunder fra Kungälv til Eskilstuna i andet kvartal 2022.Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Roskilde-vognmand ruller ud med to nye tre-akslede trækkere
- Hollandske lastbiler kører ind på skærmen
- Vognmand i Tommerup er klar til at få fyldt sin nye tiptrailer
- Webinar onsdag eftermiddag sætter fokus gas til lastbiler
- Dækcenter dækker sig ind med ny to-akslet kærre
- - Priserne er ganske enkelt for lave
- Fagforening skaffer godt 600.000 kroner i sager om arbejdsskader
- Faglige sager giver medlemmer godt 150.000 kroner i maj
- Uddannelsescenter tilbyder kørekort på grundforløbet
- Norsk logistik-koncern etablerer nyt distributionspunkt i Aalborg
- Løsninger må og skal være konkurrencedygtige
- Chauffør får stor erstatning for arbejdsulykke

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst