Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

To rejseselskaber slår sig sammen

Fredag 4. juni 2021 kl: 16:00
Share  


Af: Redaktionen

Siden 2015 har Peter Nygaard stået i spidsen for busrejseselskabet Klingenberg Rejser. Første juli bliver forretningen overdraget til Vitus Rejser, der har administrerende direktør Heidi Maak Glinvad bag rattet


Klingenberg Rejser, der er opkaldt efter stifteren Helge Klingenberg, har eksisteret siden 1984. Da Helge Klingenberg trak sig tilbage, overtog Peter Nygaard rejsebureauet, som under hans ejerskab er vokset til en sund forretning med en solid forankring på Vest- og Sydsjælland. 


Peter Nygaard har besluttet at drosle ned for arbejdsbyrden og fokusere på driften af Nygaards Turist & Minibusser, der tilbyder en-dags ture samt buskørsel for både virksomheder og private. Peter Nygaard har derfor valgt at afhænde Klingenberg Rejser til Vitus Rejser.


Hos Vitus Rejser, der ejes af en erhvervsdrivende fond, hvis overskud går til velgørende formål, føler Peter Nygaard, at han har fundet det perfekte match.


Vitus Rejser har siden 1973 arrangeret grupperejser med dansktalende rejseledere for aktive og sociale voksne til hele verden. Programmet tæller normalt omkring 250 forskellige rejsemål, og rejserne foregår både med fly, krydstogtskibe og busser. Med købet af Klingenberg Rejser vil gæsterne hos begge bureauer få yderligere rejsemål at vælge imellem.


På sigt flyttes ”maskinrummet” fra Sorø til Vitus Rejsers hovedkontor i København. Klingenberg-gæsterne kommer dog ikke til at mærke forskel. De vil stadig blive mødt af Klingenberg Rejsers faste rejseledere og chauffører i bussen. Peter Nygaard og hans datter Tanja, som sammen har drevet Klingenberg Rejser, kommer begge til at fortsætte i roller hos Vitus Rejser.


Sammenlægningen kommer til at ske løbende over sommeren.

 
Om Vitus Rejser:
  • Vitus Rejser har siden 1973 arrangeret grupperejser med dansktalende rejseledere for aktive og sociale voksne til hele verden
  • Programmet tæller normalt omkring 250 forskellige rejsemål, og rejserne foregår både med fly, krydstogtskibe og busser
  • Vitus Rejser er en erhvervsdrivende fond, hvis overskud går til velgørende formål
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sporarbejder nord for Limfjorden betyder aften- og natkørsel med bus i stedet for tog
- Cykler kan tage med bussen
- Underskriften er sat - Fransk togproducent bygger 100 tog til Danmark - i Tyskland
- Ombygning rykker rundt på busserne
- Kontanter er fra september atter velkomne i busser og flextrafik på Sjælland
- Vestsjællandsk kommune får el-busser til sommerferien
- Fjernbusselskab genoptager og udvider sin kørsel
- Plustur fortsætter som en del af turen året ud
- Fagforening skaffer godt 600.000 kroner i sager om arbejdsskader
- Faglige sager giver medlemmer godt 150.000 kroner i maj
- Busserne i Assens på Fyn får nye stoppesteder
- Hvis banesystemet var blevet behandlet med samme omhu som vejsystemet....

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst