Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skibet er ladet med få tyskere

Torsdag 3. juni 2021 kl: 10:57
Af: Redaktionen

I eftermiddag kommer de første tyske turister til Bornholm fra Sassnitz med Bornholmslinjens ro/pax-færge »Hammershus«. Ruten har været lukket siden 31. oktober sidste år. Bornholmslinjen oplyser forud for den første færgeafgang fra Tyskland i 2021, at selv om bookingerne er beskedne, ser det ud til, at tyske borgere har savnet at kunne tage en tur til Bornholm

Hos Bornholmslinjen forventer man, at knap 200 passagerer vil køre eller træde ud af »Hammershus«, som kan tage op til 720 passagerer. Dermed bliver det en forsigtig start på den tyske sæson. 


- Det er som udgangspunkt ikke særligt mange, men vi vælger at se dette som en investering i sommeren. De tyske turister har jo brug for at kunne planlægge efter noget konkret, så derfor går vi i gang med at sejle nu, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør Jesper Skovgaard.


Antallet af bookinger på ruten er dog svagt stigende. På den mest populære afgang til Rønne på lørdag er antallet af bookinger på 350 gæster, mens afgangen lørdag 12. juni har 410 bookede gæster. Antallet af passagerer skal se i lyset af, at flere afgange er aflyst, og passagererne fra de aflyste afgange er rykket sammen på de ture, som gennemføres.


- Efter denne lidt forsigtige opstart vil vi begynde at sejle vores normale program på ruten, og så må vi håbe, at både Danmark og Tyskland er et sted i pandemien, hvor vi for alvor kan begynde at rejse igen, siger Jesper Skovgaard.


De første fjorten dage viser, at gæster fra Tyskland foretrækker at rejse fra lørdag til lørdag. Men også torsdagsafgange og forlængede weekender ser ud til at være eftertragtede i den indledende fase.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- Udvidelsesplaner har udløst supplerende miljøkonsekvensrapport
- Stort havvindsudbud kan sikre brændstof til skibsfarten
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- Havneselskab med tre havne holdt godsomsætningen
- Finsk rederi har åbnet rute mellem Skåne og Polen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst