Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Herning-værksted bliver servicepunkt for endnu et lastbilmærke

Torsdag 18. februar 2021 kl: 13:08
Share  


Af: Redaktionen

Herning-værksted bliver servicepunkt for endnu et lastbilmærke

Torsdag 1. april bliver et af Jyllands kendte lastbilværksteder - Diesel Dok ApS i Herning - autoriseret serviceværksted for Iveco-lastbiler - S-Way, X-Way, Stralis og Trakker samt Eurocargo. Diesel Dok ApS har siden 2004 drevet et moderne og meget velrenommeret lastbilværksted på Transportcentervej i Herning lige ud til afkørsel 39 ved Herningmotorvejen. Den centrale placering har givet værkstedet mange kunder fra store dele af landet

Ud over at være Service Partner for MAN Truck & Bus har Diesel Dok ApS specialiseret sig i servicering og reparation af alle former for dyretransporter, hvilket stiller store tekniske krav til værkstedets kompetencer og fleksibilitet, når uheldet er ude.


- Vi reparerer og servicerer alle lastbilmærker, og jeg har tidligere arbejdet med Iveco, så jeg glæder mig til at genoptage arbejdet med de mange spændende produkter, som Iveco til stadighed introducerer, siger Claus Ackermann, som sammen med Mads Andsbjerg og Jørgen Knudsen, er de kendte ansigter hos Diesel Dok ApS.


- Vi er glade for aftalen med Diesel Dok ApS, og jeg er sikker på, at vore nuværende samt nye kunder i Midt- og Vestjylland vil sætte pris på den kompetence og det høje serviceniveau, som Claus Ackermann og Mads Andsbjerg står for, siger Kåre Neergaard, der er Business Line Manager Medium & Heavy Trucks.


- Området Herning og Holstebro er et vigtigt område for Iveco, og på trods af de stærke konkurrenter, vi er oppe imod, ser vi ganske mange muligheder for at få flere Iveco-køretøjer ud på vejene, siger han.


Salget af nye Iveco-lastbiler i området vil blive varetaget af Iveco Danmark A/S, idet salgskonsulent Hans Kristensen fortsat vil betjene det midt- og vestjyske område.


- Med indgåelsen af aftalen med Diesel Dok ApS, og med Ole Winther Auto ApS’ opstart som Iveco Daily-forhandler i Lind, er vi dækket godt ind, når Thybo Biler i Herning ophører i midten af næste år, siger Håkan Jönsson, der er Business Director, Iveco North Europe & Baltics.


- Vi oplever en stor interesse for vore lastbiler efter introduktionen af den nye Iveco S-Way, og specielt gas-versionen har kunder, som kører sydover, taget godt imod. I den kommende tid vil vi fortsat have fokus på den miljøvenlige transport indenfor trækkersegmentet, ligesom vi har fuldt modelprogram af Iveco S-Way og X-Way langschassier til distribution og entreprenørkørsel, siger han videre.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Roskilde-vognmand ruller ud med to nye tre-akslede trækkere
- Hollandske lastbiler kører ind på skærmen
- Vognmand i Tommerup er klar til at få fyldt sin nye tiptrailer
- Webinar onsdag eftermiddag sætter fokus gas til lastbiler
- Dækcenter dækker sig ind med ny to-akslet kærre
- - Priserne er ganske enkelt for lave
- Fagforening skaffer godt 600.000 kroner i sager om arbejdsskader
- Faglige sager giver medlemmer godt 150.000 kroner i maj
- Uddannelsescenter tilbyder kørekort på grundforløbet
- Norsk logistik-koncern etablerer nyt distributionspunkt i Aalborg
- Løsninger må og skal være konkurrencedygtige
- Chauffør får stor erstatning for arbejdsulykke

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst