Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Europæisk virksomhed har lagerløsninger på lager

Mandag 18. januar 2021 kl: 13:44
Share  


Af: Redaktionen

En af Europas største producent af løsninger til lagerindretning - stow Group - etablerer sig også i Danmark gennem selskabet stow Nordics A/S. Etableringen af stow Nordics A/S er et skridt i en større synlighed på det nordiske marked. Gennem det seneste år har virksomheden, der har hovedsæde i Belgien, sammenlagt brand og aktiviteter i stow Group under strategien ”one brand, one company”

Sammenlægningerne har skabt synergier og muliggjort udviklingen af nye generationer af lagerløsninger og semi-automatiserede produkter til håndtering af paller og smågods. Virksomhedens produkter og løsninger findes allerede et mange steder i Danmark, leveret og implementeret af den mangeårige samarbejdspartner Thanex A/S. Dette samarbejde vil fortsætte og fremover blive intensiveret yderligere med henblik på at øge markedsandelen i Danmark. 


- Vi ser frem til et styrket og tættere samarbejde med Stow Nordics A/S. Sammen bliver vi stærkere til at imødekomme markedets stigende behov. Thanex A/S har leveret løsninger fra Stow i over 40 år og vi har derfor en stor ekspertise indenfor alle Stow produkter. Thanex A/S har eget lager og er lagerførende af alle Stow produkter. Vi har eget montageteam og serviceafdeling, siger Dorthe Madsen, der er administrerende direktør i Thanex A/S. 


- Vi ønsker at øge vores synlighed i markedet og skabe øget værdi for vores nuværende og kommende kunder. Vores fælles ambitioner sammen med Thanex er store og vi ønsker at blive en endnu vigtigere spiller på det danske marked. Kunderne skal opleve os som deres første valg som samarbejdspartner indenfor intra-logistiske løsninger, siger Nicolas Fyllgraf, der er area sales manager Danmark.


stow Group har hovedkontor i Belgien og har omkring 1.800 medarbejdere. Virksomheden har 10 fabrikker fordelt over hele Europa og en global salgsorganisation. Kernekompetensen er udvikling, produktion og installation af reolsystemer til pallegods, smågods, lange emner, samt mezzaniner og semi- automatiserede lagersystemer. 
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lagerlokaler er eftertragtede i Nordsjælland
- Boligindretnings-kæde får ny logistikdirektør med ansvar for store distributionscentre
- Ny trepartsaftale skal holde hånden under arbejdspladser og lønmodtagere
- Pakkedistributør vil kunne bringe pakker ud samme dag til to millioner modtagere
- Tysk dagligvarekæder fordobler sin lagerkapacitet i Køge
- Fyn mangler lagerplads
- Tekstil-logistikvirksomhed tager over efter pelse
- Dagligvarekæde vil se lagerarbejderes coronapas
- Dansk transport- og logistikkoncern har holdt rejsegilde i Sverige
- Minus 0,02 millimeter giver 4,8 ton mindre plastfolie - og en gevinst på CO2-regnskabet
- Maskine skærer papkasser op til papfyld - og sparer transport af pap og fyld
- Universitet har skift ud på kran-plads

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst