Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Danmarks nummer tre kommenterer sine resultater

Mandag 11. januar 2021 kl: 11:16
Share  


Af: Redaktionen

Danmarks nummer tre kommenterer sine resultater

På trods af et 2020, som bød på et fald i det samlede antal nye lastbiler på de danske veje, oplevede Mercedes-Benz Trucks, som vi tidligere har fortalt her på transportnyhederne.dk, da vi gjorde 2020-markedet op, fremgang i markedsandele. Mercedes-Benz Danmark peger i den forbindelse på, at der også var fremgang i omsætningen på værkstederne - og på, at der er nye og mere bæredygtige køretøjer på vej de kommende år

Danmarks nummer tre kommenterer sine resultater
Salget af nye lastbiler gik tilbage i 2020, men mens nedgangen for det samlede danske marked lå på 26,5 procent, kunne man hos Mercedes-Benz glæde sig over at være det mærke i Danmark, som oplevede den mindste procentvise tilbagegang. Med en markedsandel, som voksede til over 20 procent, står Mercedes-Benz i dag for mere end hver femte nye lastbil i Danmark, og ifølge salgschef hos Mercedes-Benz Trucks i Danmark, Mick Steenbøl, skal forklaringen på resultaterne både findes i flere attraktive produktnyheder samt et ekstraordinært velfungerende værksteds- og forhandlernetværk.


- Vi har en række stærke produkter og services på hylderne, som vi har oplevet stor interesse for, men det forgangne år har også budt på mange bekymringer og søvnløse nætter - ikke mindst for vores kunder, som har kigget ind i en usikker fremtid. Derfor skylder vi særligt vores dedikerede netværk af værksteder og forhandlere en stor tak for den kraftpræstation, de har leveret, siger Mick Steenbøl.


Han peger på, at kunderne tog godt imod den nye Actros, som vandt titlen som ‘Truck of the Year 2020’ med revolutionerende udstyr som MirrorCam, Active Brake Assist og Højresvingsassistent, mens renovationsmodellen Econic oplevede en markant fremgang og understregede sin position som branchens foretrukne køretøj. Samtidig kunne de autoriserede Mercedes-Benz-værksteder konstatere øget travlhed og noterede en vækst i det samlede salg af reservedele på 5 procent. For servicemarkedschef hos Mercedes-Benz Trucks i Danmark, Tina Skousgaard, er det et udtryk for, hvad hun kalder for "ualmindeligt godt arbejde på værkstederne".


Også flådestyringssystemet Fleetboard, som blandt andet gør det muligt at følge lastbilens nøjagtige position, downloade fartskriverdata og hente kørestils-rapporter, samt Mercedes-Benz Uptime, som blandt andet gør det muligt at forudse og forhindre mekaniske nedbrud, gjorde hverdagen lettere for endnu flere chauffører og vognmænd i 2020.


I slutningen af 2020 modtog den fuldelektriske distributionslastbil eActros og den brintelektriske trækker GenH2 prisen '2021 Truck Innovation Award', og allerede i efteråret begynder produktionen af eActros, som desuden lanceres som batterielektrisk trækker i løbet af 2024, mens GenH2 ruller ud på de europæiske veje i anden halvdel af dette årti. Derudover lanceres den fuldelektriske eEconic i løbet af 2022.


For at sætte ekstra fart på den miljøvenlige omstilling tilbyder Mercedes-Benz Trucks sine kunder konceptet eConsulting, som tilbyder vejledning til etablering såvel som drift, både hvad angår anvendelse, kørsel, rækkevidde, opladning og totaløkonomi.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transport- og Boligministeriets tilsyn med Post Danmarks regnskabspraksis i perioden 2011-2019 ikke har været helt tilfredsstillende
- Statsrevisorernes beretning om Post Danmark ændrer intet
- Berettiget kritik af tilsynet med PostNord øger mistanke om urent trav på pakkeområdet
- Politiet på Fyn fandt flere fejl
- Chauffør i tyrkisk lastbil havde kørt for længe - i for mange dage
- Resultatforbedringen ligger på lager
- - Der bliver udskrevet alt for mange parkeringsbøder langs motorvejene
- Klampning af lastbiler bør være en mulighed
- Britisk virksomhed får opgaven med at opkræve ubetalte p-afgifter hos udenlandske virksomheder
- Mangelfulde dokumenter får transportkoncern til at indstille transporter ti Storbritannien
- Politiet fandt mange fejl på en dansk lastbil
- Vognmand fra Vendsyssel har hentet ny vogn og vognkasse søndenfjords

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst