Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Black Week udløste rekordstore pakkemængder

Onsdag 2. december 2020 kl: 13:57
Share  


Af: Redaktionen

I forbindelse med årets Black Friday - med tilhørende efterdage blev der shoppet en del mere, end i samme dage sidste år. Den svensk-danske postkoncern, PostNord rapporterer om en stigning på 31 procent

- Mange mennesker benytter lejligheden til at handle, når priserne er fordelagtige, og i år tror jeg, at endnu flere end normalt klikkede julegaver hjem til familie og venner i forbindelse med Black Friday. Det bliver betroet PostNord at håndtere en stor del af de varer, nordboerne køber på nettet, og som samfundsbærende aktør er vi stolte af at kunne bidrage til at gøre tiden op til jul lettere, siger Annemarie Gardshol, der er koncernchef i PostNord.


PostNord håndterede i alt 9,1 millioner pakker inklusiv varebreve og maxibreve i Norden i løbet af årets Black Week-uge i dagene 23.-29. november, hvilket er en stigning på omkring 31 procent i forhold til sidste år, hvor den tilsvarende mængde var 6,9 millioner pakker.


Pakkemængderne var meget store på alle PostNords markeder. I forhold til 2019 håndterede PostNord ca. 26 procent flere pakker i Norge, 26 procent flere i Sverige, 38 procent flere i Danmark og 70 procent flere i Finland. I Norge satte PostNord rekord og leverede 1 million pakker i ugens løb. I Finland steg antallet af leveringer til døren med over 170 procent i forhold til 2019. Både i Danmark og Sverige blev der sat nye rekorder natten mellem mandag og tirsdag i ugen efter Black Friday: over 0,7 millioner pakker i Danmark og 1,3 millioner pakker i Sverige i løbet af et døgn.  


- Vi har forberedt os godt til disse intensive uger med store pakkemængder. Det har på grund af pandemien været vanskeligere end normalt at lave prognoser. Det lykkedes os at klare leveringerne godt takket være grundige forberedelser, godt samarbejde med vores kunder og proaktiv problemløsning. Alt er gået godt lige fra den første sortering i vores terminaler over distributionen og til posthuset eller modtagerens dør, og jeg vil gerne rette en ekstra stor tak til vores fantastiske medarbejdere, som får det til at ske, siger Annemarie Gardshol.


PostNord og posthusene opfordrer dem, der ikke vælger levering til døren eller pakkeboks, til at undgå myldretiden, når de henter deres pakker. Og til at møde velforberedte op ved afhentning med legitimation og lignende parat.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Havarikommission advarer mod lås på lommevogne
- Fire mænd har fået lange fængselsdomme
- Materiel-udlejer har taget to af de lange
- Benzin- og olieselskab kører ud med ny tre-akslet trækker
- 85 procent af arbejdet på kanal-skib er færdigt
- Politiet på Fyn gentog varebilkontrol - med samme resultat
- Danske lastbiler under transit er undtaget fra svenske covid-restriktioner
- Udenlandske chauffører er undtaget
- Vognmand og chauffør idømt 260.000 kroner i bøde
- Brint en lovende energibærer
- Bagtipkærren er tre-akslet og har to tårne
- Tysk transportkoncern melder sig ind i lobby for brint-forkæmpere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst