Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Fjernbus-forbindelse med færge åbner mellem København og Sønderborg

Torsdag 26. november 2020 kl: 12:02
Share  


Af: Redaktionen

Molslinjens buskoncept, Kombardo Expressen kommer med en ny rute fra København over Odense til Sønderborg også til Fyn. Ruten, der får premiere 11. december kører via Alslinjens rute mellem Bøjden og Fynshav. På den måde får turen et afbræk med færgen mellem Fyn og Als, ligesom et er tilfældet med Kombardo Expressen's andre forbindelser, der sejler over Kattegat eller Østersøen

Rejsetiden med busserne på Kombardo Expressens nye rute mellem København og Sønderborg bliver fire timer og ti minutter. Ruten går via Odense og Faaborg til Sønderborg med færgepause på Alslinjens rute mellem Bøjden og Fynshav, der er en del af rederiet Molslinjens færgenetværk.


- Det bliver en smuk tur gennem den fynske natur og ned til Alslinjens færger. På færgen tilbyder vi den gode Barista-kaffe, lidt at spise eller bare en god pause. Vi tror på, at bus og færge er en stærk kombination, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Kombardo Expressen er et samarbejde mellem Molslinjen og Herning Turist. Samarbejdet begyndte som en lynrute mellem Aarhus og København med stop på Molslinjens færger over Kattegat i julie 2017. Den rute kører op til 36 afgange om dagen. Siden er Aalborg, Viborg, Rønne, Randers, Holstebro, Herning og Silkeborg kommet til i Jylland, mens de sjællandske byer Helsingør, Hillerød, Roskilde og Holbæk kom med for nylig.


Den nye ruten mellem København og Sønderborg får ti at begynde med fire daglige afgange - en dobbelttur frem og tilbage.


- Vi sætter i gang til juletrafikken, men vi er klar til at sætte yderligere busser ind, så snart behovet melder sig, siger Jesper Skovgaard.


Første afgang er fredag 11. december 2020, og billetterne er tilgængelige på Kombardo Expressens hjemmeside - og vil også komme på Kombardo Expressens app.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- 85 procent af arbejdet på kanal-skib er færdigt
- Flyvninger fra De Forenede Arabiske Emirater er blevet stoppet midlertidigt
- Norges regering vil støtte lavprisflyselskab
- Flyselskab mangler at betale ubrugte flybilletter tilbage og er meldt til politiet
- Brint en lovende energibærer
- Færgerederi sejler en ekstra tur mellem Bornholm og Sjælland
- Antallet af solgte rejser nåede kan en femtedel
- De første kinesiske el-busser er kommet til Odense
- Konkurrencemyndigheder godkender nyt samarbejder mellem lufthavn og it-selskab
- Adgang til HVO ét af de vigtigste redskaber
- Norsk lavprisflyselskab lægger ny plan med fokus på Europa
- Passagertallet faldt med 22,7 millioner passagerer i 2020

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst