Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Pakkedistributør melder klar til sort fredag fra nyt distributionscenter

Torsdag 19. november 2020 kl: 09:37
Share  


Af: Redaktionen

Bring - den statsejende norske pakkedistributør - har taget et nyt logistikcenter i brug i Taulov i Trekantområdet. I den anledning melder Bring klar til at bringe pakker ud - også de mange, som ventes at komme i forbindelse med den kommende sorte fredag - Black Friday

Natten til lørdag sendte Bring de første pakker gennem det nye logistikcenter i Taulov, der er Bring's anden terminalåbning i Danmark i år. Den nye terminal, der erstatter den nuværende terminalen i Kolding, betyder at Bring udvider kapaciteten markant. 


Bring's nye logistikcenter i Taulov er strategisk placeret i trekantområdet, og bliver et knudepunkt for distributionen i Danmark og en stigende Europatrafik. Logistikcenteret er bygget til at håndtere en stigende e-handel og dermed en stigningen i antallet af pakker. Ligesom logistikcenteret i Greve er bæredygtighed også her tænkt ind i bygningen, der blandt andet opvarmes af et luft-vand-varmeanlæg. 


- Investeringerne i to nye logistikcentre skal ses i lyset af, at flere webshop og e-handelskunder vælger Bring. Alene i 2020 har vi allerede oplevet en stigning på 30 procent i antallet af pakker og forventer en yderligere stigning i løbet af Black Friday og jul på 40 procent. Vi har de sidste par uger arbejdet hårdt for at færdiggøre de sidste tests af det nye sorteringsanlæg, og vi står derfor langt stærkere til Black Friday med endnu større kapacitet, siger Per Buus, der er salgsdirektør for Bring i Danmark. 


Højteknologisk og mere bæredygtigt logistikcenter 
Med flytningen til Taulov udnytter Bring sin kapacitet langt bedre og smartere. Sorteringsanlægget giver blandt andet mulighed for at tilbyde modtagerne flere valgmuligheder under pakkens vej fra afsender ti modtager - eksempelvis ændring af leveringssted. Samtidig kan anlægget sortere på geokoordinater, der optimerer chaufførernes ruter, og dermed mindsker antallet af kørte kilometer.


- Vi vil være kundernes førstevalg, derfor arbejder vi konstant med at udvikle nye, gode løsninger for vores kunder og modtagere, og  det kræver også en god infrastruktur, siger Per Buus og fortsætter:


- Vi vil over de næste par år øge antallet af medarbejdere yderligere, i takt med at antallet af pakker vokser. Selvom vi har godt med plads nu, er selve terminalen allerede forberedt på at kunne udvides i takt med at e-handlen vokser.


Bring har haft stort fokus på at forbedre arbejdsmiljø, indeklima og sikkerhed på det nye logistikcenter. Lige nu testes blandt andet et system, der låser lastbilen fast til rampen, for at minimere risikoen for ulykker.  


- Vi har et ansvar for, at vores medarbejdere kan føle sig trygge, når de er på arbejde, derfor er sikkerhed en væsentlig faktor, både i forhold til allerede installerede løsninger men også at vi forsætter med at teste og se mulige forbedringer, fremhæver Per Buus 


Lidt fakta om Logistikcenter Taulov:  
  • Logistikcenter Taulov, Kongens Kvarter i Fredericia 
  • 6.401 kvadratmeter terminal
  • 800 kvadratmeter administration  


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Energiselskab opkøber danskproduceret "flydende el"
- Dansk-australsk partnerskab vil gøre tunge kranløft lettere - at håndtere
- Kørekortet kan komme med på mobilen
- Producenten af Årets Lastbil i Europa har hovedsæde i München
- Færgehavneområder får en overhaling
- Transport-virksomhed med speciale i specielle opgaver har taget ny selvkørende kran i brug
- Tysk transport- og logistik-koncern har åbent ny filial i Finland
- 62-årig bilist kørte frontalt ind i modkørende lastbil
- Erhvervs-organisation advarer mod pakkeafgift
- Vognmand giver plads til ny city-trailer i sin flåde
- Den tyske regering vil give tilskud til ophugning af lastbiler
- To lærlinge fra lastbilforhandler blev prist

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst