Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

International dansk transportkoncern køber international dansk speditionsvirksomhed

Onsdag 28. oktober 2020 kl: 10:40
Share  


Af: Redaktionen

DSV Panalpina-koncernen, der har hovedsæde i Hedehusene mellem Roskilde og København og transport- og logistikaktiviteter over hele verden, køber den internationale speditionsvirksomhed Prime Cargo, som tilbyder kundetilpassede transport-, lager- og logistikløsninger. Prime Cargo, der har hovedkontor i Kolding og ejet af japanske Mitsui-Soko Group, er en international virksomhed med aktiviteter i både Polen og Kina.


I forbindelse med købet peger man hos DSV Panalpina på, at koncernen i flere år set med stor respekt på Prime Cargo på grund af virksomhedens ekspertise på områder, hvor  DSV Panalpina selv har begrænset aktivitet. Med Prime Cargos stærke profil inden for e-handel og fashion retail - med det nuværende fashion setup i Kina som et væsentligt aspekt - passer selskabet til både DSV Solutions og DSV Air & Sea i Danmark.


Nye muligheder
Købet af Prime Cargo skaber nye muligheder for begge virksomheder og deres kunder. Prime Cargo’s kunder vil kunne drage fordel af et globalt netværk og nye services, og DSV’s kunder vil få adgang til løsninger inden for e-handel og fashion retail.


- Sammen kan vi tilbyde vores kunder meget mere. Vi vil styrke vores produktsortiment over for vores fælles kundeportefølje, der nu vil få adgang til en bred vifte af globale services hos en og samme leverandør,” siger Henrik Nielsen, der er Executive Vice President, DSV Air & Sea Nordic Region.
 

Avanceret e-handel
Prime Cargo er kendt for sin ekspertise inden for e-handel. Virksomheden driver avancerede, fuldautomatiske lageraktiviteter, hvilket er en teknologi, som DSV kender til og for nylig har installeret i et nyt lager i Oslo. Med Prime Cargo’s kompetencer vil DSV Panalpina og Prime Cargo kunne sætte skub i udviklingen af e-handelsaktiviteter i en endnu større skala.


- Prime Cargo er i Danmark et kendt og førende navn inden for e-handel og fashion logistics. Det passer perfekt ind i den strategiske portefølje i DSV’s danske selskaber. Vi vil kunne tilbyde e-handelssegmentet avancerede og konkurrencedygtige automatiserede lagerløsninger med ambitiøse vækstmuligheder, siger Marcel Blomjous, der er administrerende direktør i DSV Solutions Danmark.
 

Vækststrategi 
Prime Cargos administrerende direktør Morten Høilund er glad for opkøbet og stolt over at blive en del af DSV Panalpina. Med den store ekspertise, som Prime Cargo bringer med ombord, vil virksomheden blive en del af en DSV Panalpina’s vækststrategi.


- Vi er stolte over, at DSV Panalpina værdsætter Prime Cargos stærke kompetencer inden for e-handel og fashion, og at disse to vertikaler vil være bærende elementer i vækststrategien for de danske aktiviteter. Vi er overbeviste om, at opkøbet er en unik mulighed for at forene vores branchefokus med DSV’s globale netværk, siger han.


Transaktionen forventes afsluttet inden for to-tre måneder med forbehold for de sædvanlige betingelser, herunder godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder. Indtil da fortsætter Prime Cargo og DSV Panalpina deres sædvanlige aktiviteter som to separate virksomheder. 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Energiselskab opkøber danskproduceret "flydende el"
- Dansk-australsk partnerskab vil gøre tunge kranløft lettere - at håndtere
- Kørekortet kan komme med på mobilen
- Producenten af Årets Lastbil i Europa har hovedsæde i München
- Færgehavneområder får en overhaling
- Transport-virksomhed med speciale i specielle opgaver har taget ny selvkørende kran i brug
- Tysk transport- og logistik-koncern har åbent ny filial i Finland
- 62-årig bilist kørte frontalt ind i modkørende lastbil
- Erhvervs-organisation advarer mod pakkeafgift
- Vognmand giver plads til ny city-trailer i sin flåde
- Den tyske regering vil give tilskud til ophugning af lastbiler
- To lærlinge fra lastbilforhandler blev prist

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst