Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk pakkedistributør får adgang til Nordens største netværk af pakkebokse

Tirsdag 13. oktober 2020 kl: 16:00
Af: Redaktionen

Pakkedistributøren Bring, der er ejet af Posten Norge, der igen er ejet af den norske stat, har det det seneste år udvidet sit netværk af udleveringssteder. I den kommende tid får Bring adgang til over 4.000 pakkebokse i Norden og er dermed godt forberedt på den pakkestigning som forventes under årets Black Friday sidst i november

- Vi har det seneste år, testet SwipBox’ pakkeboks-koncept i både Danmark og Norge med stor succes. Derfor udvider vi nu netværket. Pakkeboksens tilgængelighed 24-7, brugervenlighed og placering tæt på modtageren, gør det lige så enkelt at få leveret sin pakke som at bestille den på nettet, siger Jens Lauge, der er forretningsudvikler i Division E-handel og Logistik hos Bring i Danmark.


Tilgængelig i hele Norge
I januar 2020 lancerede Posten Norge, som Bring er en del af, et selvstændigt samarbejdet med danske SwipBox om at teste SwipBox Infinity i Oslo. Nu udvides samarbejdet, og i løbet af næste år opstilles 3.000 pakkebokse på omkring 1.000 steder i Norge med mulighed for at udvide med endnu flere.


SwipBox er blandet andet valgt fordi, de kan stå udendørs og ikke har brug for strøm eller forbindelse til internettet. Det giver mulighed for at placere pakkeboksene på netop de steder, hvor der færdes mange mennesker som i boligområder, trafikknudepunkter, indkøbscentre og kollegier. Pakkeboksenes fleksibilitet gør det samtidig muligt at skalere kapaciteten efter de lokale behov.


- Vi er meget stolte af, at Posten Norge, der er en af verdens mest innovative postvirksomheder, har valgt SwipBox Infinity-løsningen. Indbyggerne i Oslo er allerede glade for pakkeboksene, så vi ser frem til at rulle denne løsning ud i hele Norge og hjælpe Posten Norge med at levere yderligere service og kundekomfort, siger Jens Rom, der er administrerende direktør for SwipBox.


Bring udvider samtidig samarbejdet med Nærboks i Danmark, som leveres af SwipBox, til at omfatte hele Nærboksnetværket. Det betyder, at Bring nu kan tilbyde både modtagere og kunder i Danmark, et stort og landsdækkende netværk af udleveringssteder.


- Vi vil være koblet til hele Nærboksnetværket inden Black Friday og julehandelen skydes i gang. I år forventer vi at se et stort boom i e-handlen, der kan udfordre kapaciteten hos nogle af de mindre pakkeshops. Nærboksene vil derfor kunne aflaste de mest pressede pakkeshops i perioden. Samtidig slipper modtagerne for at skulle stå i kø og de kan hente deres pakker på alle tider af døgnet, hvilket sikrer at man forsat trygt kan hente sin pakke siger Jens Lauge.


SwipBox samarbejder eksempelvis også med PostNord, der er en af Bring’s konkurrenter i Danmark.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst