Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Containertransportør ændrer i ledelsen

Tirsdag 15. september 2020 kl: 21:00
Share  


Af: Redaktionen

Containertransportør ændrer i ledelsen

Efter over 12 år hos Dania Connect A/S er Anders Bahn Christiansen fratrådt sin stilling som administrerende direktør og i stedet tiltrådt som bestyrelsesformand. Direktør og medejer Frank Kruse-Jensen, som hidtil har ledet virksomheden i fællesskab med Anders Bahn Christiansen, vil fremover stå i spidsen for virksomheden som administrerende direktør

Anders Bahn Christiansen vil være tilknyttet virksomheden med henblik på overdragelse af sine opgaver indtil årets udgang.  I forbindelse med sin fratræden har Anders Bahn Christiansen overdraget en større andel af sine aktier i selskabet til Frank Kruse-Jensen, der således fremadrettet vil eje hovedparten af selskabet. 


Anders Bahn Christiansen (tv) og Frank Kruse-Jensen. (Foto: Dania Connect) - Det har været en fantastisk spændende rejse de seneste 12 år hos Dania Connect A/S. Jeg blev ansat i 2008, da virksomheden var en del af A.P. Møller-Mærsk koncernen og var med til at eksekvere den daværende strategi, som ledte til et frasalg af virksomheden i 2012. Efter Frank og jeg i fællesskab overtog virksomheden i et management buy-out, har vi sammen med vores dygtige medarbejdere præsteret gode resultater, som vi kan være stolte af, siger Anders Bahn Christiansen og fortsætter:


- Vi har nu lagt en helt ny strategi frem mod 2025, som med udgangspunkt i det gode fundament, skal fortsætte den positive udvikling af vores virksomhed. Jeg føler derfor, at tidspunktet er det helt rigtige for mig til at træde ud af den daglige drift og bruge kræfterne på et mere strategisk niveau som aktiv bestyrelsesformand og aktionær.


Frank Kruse-Jensen fremhæver, at han sammen med Anders Bahn Christiansen ledet virksomheden i fællesskab gennemmange år.


- Jeg er derfor glad for denne løsning, hvor Anders fortsat er aktionær, og hvor vi kan videreføre vores gode samarbejde på bestyrelsesplan. Vi har en god og solid virksomhed med rødder helt tilbage til 30’erne, og sammen med vores dygtige medarbejdere er det nu vigtigt at fortsætte eksekveringen af vores plan om at blive en mere bæredygtig og digital transportør, siger Frank Kruse-Jensen, som ser frem til fortsatte arbejdet med, for og i Dania Connect A/S de næste mange år.


Om Dania Connect A/S:
  • Dania Connect beskæftiger sig med transport af skibscontainere
  • Siden 1938 har virksomheden under forskellige navne og ejere opbygget en stadig voksende flåde af lastbiler og trailere, virksomheden har forbundet de danske containerhavne med start- og slutdestinationer for oversøisk gods
  • I en periode på 25 år var virksomheden ejet af Mærsk-Gruppen. Det betyder, at med Dania Connect’s ord, at alle veje derfor er brolagt med rettidig omhu - og nutidig omtanke


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rederikoncern skruer op for forventningen til 2020
- Oliehavn ved Limfjorden har fået ny skumcentral
- Fire kvinder serverer debat til formiddagskaffen
- Udvidelse af havnen med flest containere tager form
- Øresundshavn vil være med til at fange CO2
- Ny terminal og adgangsvej står klar til færgerne over Kattegat
- København-virksomhed etablerer sig i Aarhus
- Skorsten på havnen i Aarhus væltede
- Færgekunder får rabatter udbetalt
- Færgerederi fyrer 140 og skal have ny direktør
- Antallet af ordre på nye skibe ligger meget lavt
- Havn ved Limfjorden fastholder forventningerne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst