Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Ro/ro-rute er på fremadgående kurs

Onsdag 22. juli 2020 kl: 11:00
Share  


Af: Redaktionen

I januar indsatte det færøske rederi Smyril Line ro/ro-skibet »Akranes« på en ny rute imellem Thorlakshöfn omkring 40 km syd for den islandske hovedstad Reykjavik, Torshavn på Færøerne og Hirtshals i Vendsyssel. Efter godt et halvt års service udviser ruten en stabil vækst på trafikken mellem Vestisland og Hirtshals

Smyril Line har over de seneste år realiseret en række strategiske tiltag, der har bragt rederiet på en klar vækstkurs samtidig med at markedsområdet trin for trin er blevet udvidet. Efter udvidelse med en rute til Rotterdam for få år siden, kom Vestisland på rederiets rutenet i 2020, hvormed Smyril Line dækker både det vestlige og østlige Island med ugentlige anløb i en ro/ro-trafik med løstrailere.


- Vi kunne se potentialerne i at åbne en ro/ro-rute på det vestlige Island, idet vi med vores kompetencer på løstrailertrafik kan levere et konkurrencedygtigt produkt. På udviklingen i trafikken kan vi se, at markedet har reageret positivt på vores initiativ, og derfor forventer vi også en yderligere positiv udvikling. Der vil altid være udsving i trafikken på en ny rute, og corona-pandemien har naturligt nok påvirket os, men det overordnede billede er tydeligt, siger administrerende direktør hos Smyril, Line Runí Vang Poulsen.


Over de seneste år har Smyril Line gennem en række strategiske tiltag virkeliggjort en tydelig udvikling, der omfatter såvel bedre regnskabsresultater som investeringer i terminaler og tonnage.


Som en af rederiets strategiske investeringer blev der i 2018 opført en logistikterminal på Hirtshals Havn, hvor rederiet udfører cross docking af egen trafik på Nordatlanten. Ud over egen trafik er der også åbent for samarbejde med andre transportører, der ser mulighederne i distribution til og fra eksempelvis Norge med omlastning i Hirtshals.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Værft i Skagen skipper skibe af sted
- Polsk politi anholder syv personer i sag om illegal cigaretproduktion og smugling
- Erhvervsstyrelsens øger kontrolindsatsen overfor ulovlige ordinære udbytteudlodninger
- Direktørskifte er på vej Hanstholm Havn på vej
- Toldstyrelsen har fået ny handelsdirektør
- Karlskrona kommer med på rute mellem Liepaja og Travemünde
- Transportkoncerner samarbejder om godstransport mellem Sverige og Benelux
- Havn i Vendsyssel sender strømforbruget ned
- Kunderne er blevet mere tilfredse med havnen i Aarhus
- Rekordmange er optaget på en maritim uddannelse
- Godsomsætningen gik tilbage i Østjyllands største havn
- Strandede søfolk får mulighed for at komme i land

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst