Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Internationalt logistikfirma vil bygge intermodalt på havnen i Malmö

Fredag 12. juni 2020 kl: 13:47
Share  


Af: Jesper Christensen

Internationalt logistikfirma vil bygge intermodalt på havnen i Malmö

Det hollandske logistikfirma Westerman Multimodal Logistics etablerer sig på havnen i Malmö. Virksomheden vil ud over at anlægge lagerkapaciet til omlastning af gods, også etablere en terminal til håndtering af kombinerede transporter mellem jernbane, vej og sø. Malmö bliver dermed et vigtigt knudepunkt for virksomheden og generelt set for transportkorridoren mellem Nord- og Sydeuropa

Den nye terminal skal anlægges på Verkö og vil omfatte omkring 43.000 kvadratmeter jord. I praksis vil Westerman Multimodal Logistics bo til leje hos det belgiske ejendomsselskab MG Real Estate, der etablerer terminalen.
Den nye terminal ventes at skabe omkring 50 nye arbejdspladser.


Westerman Multimodal Logistics har mange års erfaring med intermodal godstransport og har stærke forbindelser mellem Holland og Centraleuropa, men også til andre større markeder i Europa og andre kontinenter. 


- Vi ser meget frem til at skabe et stærkt logistikknudepunkt i Malmø, hvor vi kan drage fordel af effektive og bæredygtige løsninger til omladning mellem skib, jernbane og vej. Malmö er perfekt beliggende i den nordeuropæiske transportkorridor, siger Lambert Van Dieren, der er administrerende direktør for Westerman Multimodal Logistics.


Håndtering af jernbanegodstransporten vil ske i tæt samarbejde mellem Westerman Multimodal Logistics og Copenhagen Malmö Port (CMP) med en direkte forbindelse til container- og færgeterminalen.


- Der er en klar efterspørgsel efter denne service fra regionens erhvervsliv, og denne investering vil være et bæredygtigt skridt i arbejdet med at flytte varer fra landtransport til transport med jernbane og skib i tæt samarbejde med os os hos CMP og med vores andre partnere. Westermans etablering styrker netværket i havnen yderligere, og sammen kan vi tilbyde endnu flere løsninger til kunderne, siger Barbara Scheel Agersnap, der er administrerende direktør i Copenhagen Malmö Port.Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand i Vivild valgte Volvo FH16
- Lastbilleverancerne faldt i juli
- Juli blev en positiv måned for varebilforhandlerne
- Tyve skærer færre kighuller i lastbiler
- Polsk politi anholder syv personer i sag om illegal cigaretproduktion og smugling
- - Det er et falsum
- Post-koncern kører pakker ud med elektriske lastbiler
- Erhvervsstyrelsens øger kontrolindsatsen overfor ulovlige ordinære udbytteudlodninger
- To rapporter beskriver indsats mod snyd med lastbilers emissions-begrænsende udstyr
- Direktørskifte er på vej Hanstholm Havn på vej
- Toldstyrelsen har fået ny handelsdirektør
- Karlskrona kommer med på rute mellem Liepaja og Travemünde

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst