Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Logistik-direktør træder frem igen

Onsdag 26. februar 2020 kl: 21:46
Share  


Af: Redaktionen

Preben Borregaard er genindtrådt som administrerende direktør hos DKI Logistics A/S. Preben Borregaard grundlagde virksomheden i 2001 og var direktør frem til oktober 2016. De senere år har han været en aktiv formand for virksomhedens bestyrelse. Den post er nu overtaget af Torben Bertin Hein

Logistik-direktør træder frem igen
Preben Borregaard er genindtrådt som administrerende direktør hos DKI Logistics A/S.
DKI Logistics A/S er i dag blandt de førende inden for 3PL i Danmark og vandt i 2018 Region Midtjyllands EU-udbud om driften af et nyt lager. Region Midtjylland valgte DKI Logistics A/S, fordi virksomhedens tilbud var både billigst og havde den højeste kvalitet. Det er første gang, regionen lægger den samlede lager-drift ud i et offentligt-privat samarbejde, og den 15-årige kontrakt har en samlet værdi af op mod en halv milliard kroner.Som følge af aftalen med Region Midtjylland byggede DKI Logistics A/S ekstra lagerfaciliteter og investerede i en fuldautomatisk pakkerobot til 80 millioner kroner.
Den første ordre blev sendt afsted til Regionshospitalet Horsens midt i oktober, og den øvrige implementering skrider planmæssigt fremad.


Revolutionerer 3PL
Investeringen af robotten kommer også virksomhedens øvrige kunder til gode, idet den revolutionerer måden at drive 3PL på. I stedet for princippet man-to-goods opererer den med goods-to-man, hvilket betyder, at en medarbejder kan pakke langt flere leverancer i timen.


Afdelinger i Horsens og Køge
DKI Logistics A/S har faciliteter i Horsens og Køge. Kunderne er blandt andre supermarkedskæder, byggemarkedskæder, healthcare, webshops og en række øvrige segmenter.


DKI Logistics A/S serviceres med blandt andet lagerhotel, pakning og forsendelse. DKI Logistics A/S har 13 egne lastbiler, 110 egne trailere og samarbejder med en række eksterne vognmænd.


Virksomheden er kendt for at have kunden og medarbejderne i centrum. Derfor er alle ansatte med kundekontakt for eksempel dansktalende, og alle medarbejdere er ansat på dansk overenskomst.


Om DKI Logistics A/S:
  • DKI Logistics A/S er selvfinansierende og AA-ratet af Soliditet A/S
  • Hos DKI Logistics A/S arbejdes aktivt med FNs verdensmål - blandt andet ved at sikre så energirigtige løsninger som muligt
  • DKI Logistics A/S er flere gange blevet tildelt Horsens Kommunes CSR-mærke for at tage socialt arbejde og hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet tilbage i job
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bulgarsk mand idømt fængsel og udvisning for omfattende hæleri af cykler
- Hollandsk statsborger fik syv års fængsel
- Forslag om ændring af godskørselsloven deles i to
- Virksomhed med speciale i transport med tankvogne tager to tre-akslede trækkere i brug
- Gods mellem Grønland og Danmark skal gå via havnen i Aarhus
- Lastbiltrafikken mellem Vest- og Østdanmark nåede nyt niveau
- Lasse Frimand Jensen er ny bestyrelsesformand i Port of Aalborg
- Genanvendeligt materiale bliver bragt med trailer med gående gulv
- Vognmandsformand fylder 50 år
- Pulje til grøn erhvervstransport åbner for ansøgninger
- Lastbilchauffør var en af fire priste helte fra hverdagen
- Transportorganisation efterlyser en mellemvej i den grønne omstilling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst