Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Mandag er mødedag for miljømålbevidst mobilitet

Mandag 4. november 2019 kl: 12:55
Share  


Af: Redaktionen

Vognmænd fra hele Sjælland vil mandag få mulighed for at prøvekøre en elbil og udveksle erfaringer om at køre mere bæredygtigt. Arrangementet er et indspark til at fremme en grønnere taxibranche. Transportminister Benny Engelbrecht (S) står for åbningstalen

Dansk PersonTransport og Dantaxi holder mandag et arrangement for vognmænd på hele Sjælland, hvor dækspark og den fulde oplevelse af at køre elbil er på dagsordenen. Formålet med arrangementet er at give vognmænd i taxibranchen et indblik i, hvilke elbiler, der er på markedet, og høre om deres kollegaers erfaringer med at køre el-taxi med hensyn til ladning, rækkevidde og vognmandsøkonomi.


- I regeringen ønsker vi at skabe en grøn transportsektor, og den grønne omstilling er en opgave, som skal løftes i flok. Taxibranchen har derfor også et ansvar for at reducere udledningen af CO2 og andre skadelige partikler. Derfor er jeg glad for at se, hvor omstillingsparat taxibranchen er med dette arrangement, og jeg glæder mig til at se flere nul-emissionstaxier på vejene, siger transportminister Benny Engelbrecht, som betegner dagens arrangementet som et vigtigt indspark til at skabe en grønnere taxivognmandsbranche.


Til arrangementet vil der være oplæg fra Carsten Aastrup, der er administrerende direktør i Dantaxi, og Trine Wollenberg, der er vicedirektør i organisationen Dansk Persontransport.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Erhvervsministeriet åbner for hjælpepakker til turisme- og rejsebranchen
- Kvalifikationsbeviser for erhvervschauffører er på corona-dagsordenen
- Plustur breder sig på Sjælland
- Klistermærker skal advare mod blindevinkler på busser og lastbiler
- Samsø's nye passagerfærge er på vej fra Kina
- Færre rejser på grund af indsatsen mod corona-virussen
- Krav og restriktioner i fly og kollektiv transport fortsætter til februar
- I Herning Kommune kan pensionister køre med bus for en krone om dagen
- 12 ruter på Sjælland får 26 nye el-busser
- Flere busruter i Storkøbenhavn skifter til el-drift
- Topchef i bilkoncern går på pension
- Bilimportør udpeger ny administrerende direktør

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst