Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
SEPTEMBER 2017 - 3 arrangementer
Fredag 22. september
13:00-15:00 Reception i anledning af Kim Høis 60 års dag og 25 års jubilæum
Direktør for FDE og VIALTIS, Kim Høi, fylder 60 år torsdag 21. september. Han har været hos ITD i de seneste 25 år. Fredag 22. september er der reception for Kim Høi i ITD Huset i Padborg.
ITD Huset, Padborg
Torsdag 28. september
14:00-17:45 Udbud af togtrafik - Nordiske erfaringer
Torsdag 28. september - Transportøkonomisk Forening (TØF) inviterer i samarbejde med Forum for Nordisk Jernbane Samarbejde (NJS), IDA rail og Railtech DTU til seminar om nordiske erfaringer med udbud af togtrafik.

Interesserede kan se programmet her:Auditoriet, Arne Jacobsens Alle 15-17, København
16:30-18:00 Vejdirektoratet inviterer på tur med projektchefen
Hen over efteråret inviterer Vejdirektoratet ”På tur med projektchefen”. Det er en oplagt mulighed for at komme helt tæt på byggeriet  af Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord ved Frederikssund

Den valgte entreprenør er i fuld gang med byggeriet af den kommende fjordforbindelse både på land og til vands. Vejdirektoratet vil gerne fortælle om de mange forskellige aktiviteter, der er i gang og give folk en mulighed for at komme tættere på det store byggeri.  

- Det er et stort bygværk, og der er mange spændende finesser og finurligheder i forbindelse med projektet. Vi vil gerne give folk et lille indblik i, hvad det er vi arbejder med og hvilke overvejelser, der ligger bag de forskellige etaper i et sådant byggeri, siger Henrik Vincentsen, projektchef i Vejdirektoratet.  
 
I første omgang er der planlagt to ture i marken med Henrik Vincentsen. Det første arrangement er sat til torsdag 14. september klokken 16.30, hvor turen starter på Informationscenter Fjordforbindelsen Frederikssund på Østersvej 4, og temaet er byggepladsen og støbning af pæle. 

Vejdirektoratet tilbyder en guidet tur ind på byggepladsen, hvor deltagerne kan få et indblik i de arbejder, der er i gang. Lige nu er det opgaven med at støbe pæle, der fylder. Forhåbentlig bliver det også muligt, at komme en tur ud på den dæmning, der er skudt op i Roskilde Fjord hen over sommeren.  
 
Den anden tur vil foregå på Hornsherredsiden torsdag 28. september, hvor turen starter klokken 16.30 fra byggepladsen ved Kystvej 57, og her vil destinationen være en tur ud på dæmningen.  
 
Er der tilslutning til turene, gentager Vejdirektoratet dem i oktober og temaerne vil blive meldt ud på forhånd.  

 
Mødested:
Frederikssundsiden: Informationscenter Fjordforbindelsen Frederikssund, Østersvej 4
Hornsherredsiden: Udfor byggepladsen ved Kystvej 57, Tørslev Hage. Det vil være muligt at parkere på byggepladsen
Gåturen tager mellem en og halvanden time
Ingen tilmelding
Husk godt fodtøj  

Alle er velkomne


Udfor byggepladsen ved Kystvej 57, Tørslev Hage.
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst