Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

SVM-Regeringen ændrer på posterne

Torsdag 29. august 2024 kl: 10:38
Af: Redaktionen

Statsministeriet oplyser torsdag formiddag, at SVM-Regeringen har rykket rundt på posterne og oprettet et nyt ministerium - Ministerium for Samfundssikkerhed og Beredskab - hvor folketingsmedlem Torsten Schack Pedersen (V) bliver til minister. Flere eksisterende ministerier får nye ministre, hvor nogle får flere ansvarsopgaver

Skatteminister Jeppe Bruus (S) udnævnes til minister for et nyoprettet Ministerium for Grøn Trepart og forlader dermed Skatteministeriet. Ny skatteminister bliver Rasmus Stoklund (S).


Digitaliseringsminister og minister for ligestilling Marie Bjerre (V) bliver europaminister og forlader posten som digitaliseringsminister og minister for ligestilling. Marie Bjerre vil som europaminister vil blive betjent af Udenrigsministeriet.


Særlig rådgiver Caroline Stage Olsen (M) udnævnes til minister for digitalisering. Samtidig overføres ligestillingsområdet til Miljøministeriet, således at miljøminister Magnus Heunicke (S) fremover har posten som miljøminister og minister for ligestilling.


Overborgmester i København Sophie Hæstorp Andersen (S) bliver til social- og boligminister. Betegnelsen for Social-, Bolig- og Ældreministeriet ændres til Social- og Boligministeriet, da der samtidig oprettes et selvstændigt Ældreministerium.


Minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen (S) og social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) udtræder samtidig af regeringen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kølemaskiner har kunnet køre elektrisk i 25 år
- Let chassis bærer tunge containere
- Rækkevidde på 500 kilometer breder sig
- Forbrændingsmotorer til brint vinder frem
- Hollandsk lastbilproducent har en bred vifte af modeller og løsninger med på messe
- Fyns Politi uddelte bøder til 22 lastbilchauffører
- 28-årig mand havde ikke det rigtige kørekort
- Store og små køretøjer kan blive tjekket ved grænsen
- Vognmand hentede to-akslede med treakslede
- Fredag 13. september 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- En sæk med luft var afgørende
- Stor tysk transportkoncern får dansk ejer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst