Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk logistik-koncern har fået ny leder for luft- og sø-logistik

Onsdag 17. januar 2024 kl: 11:56
Af: Redaktionen

Ved årsskiftet overtog Tobias Burger (46 år) posten som Chief Operations Officer (COO) for Air & Sea Logistics og medlem af Executive Board hos den tyske transport- og logistik-koncern, Dachser, der har hovedsæde i Kempten i Sydtyskland og afdelinger i en lang række lande verden over - blandt andet i Danmark

Tysk logistik-koncern har fået ny leder for luft- og sø-logistik
Tobias Burger (46 år) er ny Chief Operations Officer (COO) for Air & Sea Logistics hos Dachser. (Foto. Dachser)
Tobias Burger, som senest har varetaget rollen som Deputy Director Air & Sea Logistics, erstatter Edoardo Podestà (61), der har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet efter en 20 år lang karriere hos Dachser - de sidste fire som chef for sø- og luftfragtforretningen.


Tobias Burger har en doktorgrad i forretningsadministration og begyndte sin karriere som strategikonsulent hos Siemens Management Consulting. Han kom til Dachser i 2009. Efter at have arbejdet inden for controlling og strategiudvikling fik han ansvaret for Corporate Governance. På det tidspunkt stod han i spidsen for den strategiske udvikling af det globale sø- og luftfragtnetværk. Siden 2019 har Tobias Burger fungeret som Podestàs højre hånd i stillingen som Deputy Director Air & Sea Logistics. I starten af denne periode var han global salgschef for sø- og luftfragtforretningen. I 2021 og 2022 ledede Tobias Burger ASL EMEA-forretningsenhedens drift som Managing Director.


Edoardo Podestà, der nu er gået på pension, er italiener, men har boet i Hong Kong i mange år. Han kom til Dachser i 2003, efter at logistikudbyderen overtog et joint venture. Som Managing Director var han oprindeligt ansvarlig for den kinesisktalende del af verden. Efterhånden som Dachser's asiatiske forretning voksede, overtog han ansvaret for hele Asien og Stillehavsområdet. Fra 2019 stod han også i spidsen for den globale sø- og luftfragtvirksomhed som COO Air & Sea Logistics.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rederikoncern fragtede mere gods og flere passagerer i april
- Tiderne skifter - maskiner i Limfjordshavn skifter til el
- En tredie færge over Øresund sejler mod en elektrisk fremtid
- Sønderjysk havn med mange meter vanddybde fremlægger rekordregnskab
- Areal på haven i Aarhus bliver midlertidigt militært område
- Godstog kørte med trailere fra terminal i Hirtshals
- Færgerederi får ny ny direktion
- Skib lastet med træ-, plastik- og metalaffald brød i brand i Køge Havn
- Danmarks største containerhavn øgede sin markedsandel
- Offentligt ejet lodsvirksomhed kom gennem 2023 med stigende omsætning og flere lodsede sømil
- Færgerederi sælger hurtigfærge fra 1998
- Resultatet efter første kvartal var et plus på knap 2,5 milliarder kroner

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst