Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Færgerederi ansætter ny fragtchef

Tirsdag 9. januar 2024 kl: 10:40
Af: Redaktionen

Rederiet Scandlines har ansat Peter Leschly som ny fragtchef med virkning fra 1. februar. Det sker, når Vice President for Freight Sales, Gerald Lefold, går på pension efter 30 år hos Scandlines - heraf de seneste 10 år som fragtchef

Peter Leschly kommer til Scandlines med bred erfaring fra nogle af Danmarks største IT- og transportselskaber - eksempelvis DSV, Maersk og IBM.


- Jeg glæder mig meget til at starte i Scandlines og sammen med teamet udvikle det solide fundament, der er bygget op. Scandlines tilbyder sine fragtkunder et godt og attraktivt produkt, siger Peter Leschly i forbindelse med sin ansættelse i rederiet, der forbidner Danmark og Tyskland med hyppige færgeforbindelser mellem Gedser og Rostock og mellem Rødby og Puttgarten.


Gerald Lefold fortsætter i Scandlines i en overgangsfase med henblik på at sikre en god overdragelse af ansvarsområdet.


Gerald Lefold startede som Line Manager Hansa Ferry i det daværende Deutsche Fährgesellschaft Ostsee (DFO), der i 1998 skiftede navn til Scandlines AG som følge af fusionen mellem DFO og Scandlines Danmark A/S. 


I de følgende år var han ansvarlig for de fragtbaserede ruter til Baltikum, Finland og Sverige. Efter en kort afstikker til Stena Line i 2012-2013 overtog han i 2014 ansvaret for Scandlines’ fragtforretning, der siden har oplevet en vækst på tæt på 50 procent.


- Nye kræfter tager nu over på vores fragtdel, og jeg glæder mig meget til at byde Peter velkommen i Scandlines. Med vores nye emissionsfri fragtfærge og fokus på at gøre fragtkundernes rejse så let som overhovedet mulig er vi overbeviste om, at fragtdelen fortsat vil være afgørende for vores forretning. Gerald og hans team har de seneste mange år sikret en imponerende vækst i Scandlines’ fragtforretning. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Gerald for hans betydelige bidrag og mange år i Scandlines, siger Scandlines administrerende direktør, Carsten Nørland.


Gerald Lefold, der går på pension, fremhæver, at han kan se tilbage på mange spændende år og oplevelser i Scandlines.


- Jeg vil gerne takke hele mit team. Uden dem havde det ikke været muligt at levere de fantastiske resultater, vi har gjort de seneste mange år. Jeg går herfra med en klar overbevisning om, at denne succes vil fortsætte, siger Gerald Lefold.


Foruden virket som leder af Freight Sales er Gerald Lefold administrerende direktør i Scandlines Deutschland GmbH og BorderShops sammen med Heiko Kähler. Ved Gerald Lefolds pensionering overtager Heiko Kähler det fulde ansvar som administrerende direktør for de tyske selskaber.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rederikoncern fragtede mere gods og flere passagerer i april
- Aalborg-virksomhed kører ud med syv-akslet vogntog
- Vejdirektoratet vil teste støjreducerende asfalt fire steder i landet
- Politiet kontrollerede 130 tunge køretøjer - halvdelen udenlandske - og skrev 39 sager
- Vognmand er daffet hjem til Herfølge med fire-akslet asfalttiptrailer
- Fejedreng blev lastvognsmekaniker - og vinder af pris
- Fribredden over Lillebælt bliver reduceret et par uger i maj
- Vognmand tog to-akslet trækker med sig til Møn
- Tiderne skifter - maskiner i Limfjordshavn skifter til el
- Nyt samarbejde skal hjælpe flere tunge el-køretøjer ud på vejene
- Landets veje lægger asfalt til mange køer
- En tredie færge over Øresund sejler mod en elektrisk fremtid

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst