Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Rederi vil igen sejle med tre færger

Tirsdag 19. maj 2020 kl: 13:40
Share  


Af: Redaktionen

Fra onsdag 20. maj vil Molslinjen igen sejle med tre færger på ruten mellem Jylland og Sjælland. Dermed er Molslinjen tilbage til samme kapacitet som før indsatsen mod corona-virus skruede ned for en lang række aktiviteter i det danske samfund. Molslinjen oplyser, at rederiet også vil genoptage sejladsen mellem Ebeltoft og Odden

I begyndelsen af corona-tiden sejlede Molslinjen med en enkelt hurtigfærge på Kattegat. Fra 27. april blev endnu en hurtigfærge sat ind, og i denne uge - en lille måned senere - skal alle tre færger i drift.


Molslinjen oplyser, at rederiet fortsat kun sælger kun hver anden plads på færgerne over Kattegat. Men da passagererne er begyndt at vende tilbage i stort tal, indsætter rederiet tre hurtigfærger mellem Jylland og Sjælland for at passagerne kan holde den anbefalede afstand til hinanden.


- Det er meget glædeligt, at vi nu kan sætte alle tre færger i drift. Vi forsøger hele tiden at være på forkant med efterspørgslen, så vi er sikre på at kunne få plads til alle, når lysten til og muligheden for at rejse vender tilbage, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.


Passagerer fra Sjælland ønsker at benytte Molslinjens sæsonrute mellem Odden og Ebeltoft på deres vej til de jyske sommerhuse, kommer også med på færgen fra 20. maj.


- På den måde er vi klar til at modtage de mange færgegæster, som vil bruge Kristi Himmelfartsferien på en tur i sommerhus. Og vi er klar til at tilbyde dem en tryg tur med afstand til deres medpassagerer, siger Carsten Jensen.


Det er stadig muligt for passagererne at opholde sig i bilen på vogndækket, hvis de gerne helt vil undgå kontakt med medrejsende på overfarten.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn og Oslo får atter en færgeforbindelse
- Elektriske varebiler må veje mere - og stadig køres på lille kørekort
- Kørekort B er ok til særlige varebiler
- Færgerederi sejler mere bæredygtigt
- Chauffør fik bøde for cabotagekørsel
- Lovforslag vil sikre lønniveauet for kombinerede transporter
- Polsk chauffør blev dømt og udvist 25 timer efter anholdelse
- International transportkoncern vil skære i CO2-udslippet
- 2019 havde flere eneulykker med dræbte
- Tip-kærren har truck-beslag
- Vognmand valgte V8’er med kroghejs
- Havn køre frem med fossilfrit brændstof

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst