Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Kran og kroghejs hjælper med renovationen

Tirsdag 31. marts 2020 kl: 15:03
Share  


Af: Redaktionen

Kran og kroghejs hjælper med renovationen

Odense Renovation A/S, der er ejet af Odense Kommune, har taget en ny fire-akslet lastbil opbygget med kran og hejs i brug. Kranen på den nye lastbil kan med fuldt udlæg af de fire hydrauliske udskud række 12,8 meter

Den nye lastbil - en fire-akslet Volvo FM 460 med tripple bogie - er i samarbejde med Autohuset Vestergaard opbygget hos opbyggervirksomheden Sawo i Odense med en Hiab X-HiPro 232 E-4 XSD-kran og et Multilift Ultima 26Z.56-kroghejs.


Kranen er i 23 ton/meter klassen og kan række 12,8 meter ved fuldt udlæg af de fire hydrauliske udskud. Den er leveret med hydraulisk støttebensudtræk med støttebenene monteret fast nede. Støttebenene er radiostyret via kranens XS-Drive radiostyring. Derudover er kranen med to ekstra ventilsektioner ført til kranspids i slangebakker, således at kranen kan bruges til grab og/eller andet værktøj.


Derudover har Sawo monteret en egen produceret flasketømmerenhed til tømning af flaskecontainere. Den er monteret indvendigt i kranarmen og betjenes via kranens radiostyring. 


Det leverede kroghejs har en kapacitet på 26 ton og knækarm. Det er udstyret med automatisk sekvenskontrol, ilgang og hurtig tip. For kørsel med længere containere har SAWO i bagenden monteret en hydraulisk udskydbar kofanger. Slutteligt er kranen blevet udstyret med Groeneveld centralsmøreanlæg.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn og Oslo får atter en færgeforbindelse
- Elektriske varebiler må veje mere - og stadig køres på lille kørekort
- Kørekort B er ok til særlige varebiler
- Færgerederi sejler mere bæredygtigt
- Chauffør fik bøde for cabotagekørsel
- Lovforslag vil sikre lønniveauet for kombinerede transporter
- Polsk chauffør blev dømt og udvist 25 timer efter anholdelse
- International transportkoncern vil skære i CO2-udslippet
- 2019 havde flere eneulykker med dræbte
- Tip-kærren har truck-beslag
- Vognmand valgte V8’er med kroghejs
- Havn køre frem med fossilfrit brændstof

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst