Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Forum for kollektiv trafik udskyder sit årsmøde

Mandag 30. marts 2020 kl: 11:15
Af: Redaktionen

Kollektiv Trafik Forum, der står bag web-iden kollektivtrafik.dk, skulle have afviklet sit årsmøde tirsdag 28. april i Odense. På baggrund af den aktuelle corona-situation med eksempelvis restriktioner mod afholdelse og deltagelse i arrangementer med over 10 personer, er foreningen blevet forhindret i at indkalde til og afvikle dette årsmøde som planlagt

Derfor har Kollektiv Trafik Forum (KTF) besluttet udskyde foreningens årsmøde. Årsmødet vil blive planlagt til en ny dato med afvikling senest 8 uger efter ophør af forbuddet.

 
Det er fortsat vores forventning, at årsmødet vil blive afviklet i kombination med konferencen om kollektiv trafik og byplanlægning, der afholdes af KTF i samarbejde med Dansk Byplanlaboratorium.

 
- Lige nu kan vi være stole over, at den kollektive trafik fungerer, så godt som den gør over alt i Danmark, takket være dygtige medarbejdere, konstruktive løsninger og gode samarbejdsrelationer på tværs i sektoren. Sektoren har på forbilledlig vis håndteret indsatsen mod smittespredning samtidig med, at danskerne blevet opfordret til at begrænse brugen af den kollektive trafik til de mest nødvendige rejser, skoler er skoler lukket og alle der har mulighed for det er opfordret til at arbejde hjemme. En mildest talt uvant situation, siger Lasse Repsholt,  der er formand for Kollektiv Trafik Forum.

 
- Men vi er nok mange, der glæder os til en hverdag, hvor vi atter skal fokusere på, hvordan vi indretter vores samfund, den kollektive trafik og vores mobilitetstilbud på en bæredygtig måde, hvor flere benytter den kollektive trafik. Forhåbentlig bliver vores årsmøde og konferencen startskuddet for dette senere på året, siger han videre.







 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst