Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Banedanmark får ny økonomidirektør fra egne spor

Fredag 27. marts 2020 kl: 12:37
Share  


Af: Redaktionen

Anne Hougaard Olesen er med virkning fra 1. april ansat som økonomidirektør i Banedanmark. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør for økonomi samme sted og har de seneste fem år stået i spidsen for en omfattende transformation af Banedanmarks økonomistyring

Banedanmark får ny økonomidirektør fra egne spor
Anne Hougaard Olesen. (Foto: Banedanmark)
- Anne Hougaard Olesen er en meget dreven og kompetent leder. Hun er også en virkelig dygtig økonom. Hun har løbende påtaget sig mere og større ansvar, og blev derfor også forfremmet fra områdechef til vicedirektør. Jeg er glad for, at hun vil fortsætte det gode arbejde i en ny og mere ansvarsfuld rolle. Gennem de seneste fem år har hun udviklet og sikret driften af vores økonomiafdeling. Det er sket i en tid med tiltagende opgaver og udfordringer, som hun har været med til at løse på bedste vis, siger administrerende direktør i Banedanmark, Hakon Iversen.


Opgaverne i Økonomi & Planlægning spænder vidt lige fra økonomistyring, samfundsøkonomiske analyser og beslutningsoplæg over leverandørstyring, udbud, digitalisering, jura og indkøb.


- Det var et stærkt ansøgerfelt, og valget faldt på Anne Hougaard Olesen, fordi hun med sin brede erfaring, viden om Banedanmark og allerede synligt opnåede resultater er den helt rette. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med hende i hendes nye rolle, siger Hakon Iversen.


Som direktør for Økonomi & Planlægning får Anne Hougaard Olesen ansvaret for 270 medarbejdere og bliver del af Banedanmarks direktion.


- Vi er allerede i fuld gang med at digitalisere, optimere og drive de mange vigtige opgaver, vi har ansvaret for. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at drive udviklingen af Banedanmarks økonomi, indkøb, it og planlægning, fordi det også understøtter den udvikling, Banedanmark og jernbanen er i fuld gang med i disse år, siger Anne Hougaard Olesen, der er uddannet cand.oecon. og senest har været vicedirektør og områdechef i Banedanmark. 


Hun er 42 år og mor til tre.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Frederikshavn og Oslo får atter en færgeforbindelse
- Transportministeriet har gjort status over landets jernbaner
- Hver sjette passager nøler med at vende tilbage til tog og bus
- Færgerederi sejler mere bæredygtigt
- Studenterkørsel får grønt lys
- Forbuddet mod landgang fra krydstogtskibe forlænges
- 2019 havde flere eneulykker med dræbte
- For mange glemmer gyldig billet til bussen
- Stor P-plads skal skabe forbindelse mellem letbane og motorvej
- Flyselskab flyver igen mellem Aarhus og København
- Ny krydstogtterminal må vente til bedre tider
- Busoperatør med elektrisk erfaringer tager brint-busser i brug

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst