Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Redningskoncern forbedrer indtjeningen og investerer i nye forretninger

Tirsdag 25. februar 2020 kl: 11:40
Af: Redaktionen

Falck-koncernen har offentliggjort helårsregnskabet for 2019, inklusive kvartalsregnskabet for fjerde kvartal 2019. For syvende kvartal i træk forbedrer Falck sit resultat med en vækst i omsætningen på 2,4 procent og en forbedring i driftsresultatet på 100 millioner kroner

Det er blandt andet Falcks effektiviseringsprogram, der fortsat har forbedret indtjeningen og styrket forretningen. Forbedringen i indtjeningen gjorde det muligt at fortsætte med at investere i ny teknologi og nye processer for at styrke Falcks globale driftsmodeller og finansiere opstartsomkostninger i relation til nye kontrakter.


Nye ambulancekontrakter i USA og Storbritannien bidrog positivt til væksten i omsætningen, samtidig med at det lagde pres på driftsresultatet og det frie cash flow.


- Vi investerer i betydelige nye aktiviteter. De opstartsomkostninger, som er relateret til disse aktiviteter, lægger et kortvarigt pres på indtjeningen, men er nødvendige og et vigtigt skridt mod at stabilisere vores toplinje. Vi er stolte over at servicere endnu 1,6 mio. amerikanere i Alameda County i Californien med udrykningstjeneste af højeste kvalitet. Et halvt år inde i kontraktperioden overholder vi niveauet for den aftalte responstid og indtjeningen forbedres måned for måned, siger Falcks administrerende direktør Jakob Riis.


I løbet af det seneste år har Falck forbedret sit driftsresultat med 490 millioner kroner på en overvejende flad omsætning.


Forventningen til regnskabsåret 2020 er, at Falcks driftsresultat forbedres yderligere fra 729 millioner kroner Falck forventer, at omsætningen vil være i intervallet mellem 13,2 og 13,8 milliarder kroner i faste valutakurser.


- Vi afsluttede vores finansielle turnaround i slutningen af 2019. Kvaliteten af indtjeningen er steget og sammenlignet med året før var der kun minimale justeringer af driftsresultatet fra ikke-tilbagevendende poster. Årets driftsresultatet på 729 millioner kroner og en gældsfaktor på 2,46 bekræfter den succesfulde afslutning af vores turnaround. Noget som vi er meget stolte af, siger Jakob Riis og fortsætter:


- Vi vil fortsætte vores stræben efter effektivitet, men kunder og medarbejdere vil nu komme øverst på dagsordenen. Vi vil fokusere på at styrke vores markedslederskab ved at vinde nye kontrakter, være et godt sted at arbejde og forbedre den måde, vi arbejder på. Vi stabiliserer vores forretning og positionerer Falck til fremtidig vækst.


Falck har aktiviteter i 30 lande og har omkring 30.000 medarbejdere.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Aarhus Letbane fejrer fem år med den fulde strækning
- Bilhandler er endt i skifteretten
- Region Syddanmark stopper med at købe nye benzin- og dieselbiler ved udgangen af året
- Tysk koncern skal opgradere S-banen til førerløs togdrift
- To virksomheder kan byde på støttesystemer
- Flere vælger at rejse med bus, tog og letbane i Region Midt
- Nordjyske busser og tog kørte med flere passagerer
- Lokal togoperatør justerer køreplaner og togenes længde
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lufthavn på Djursland får vinterafgange til skiområdet i Sverige og Norge
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- 30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst