Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Virus påvirker transportarbejdet i Kina

Onsdag 12. februar 2020 kl: 11:01
Share  


Af: Redaktionen

Transportkoncernen Prime Cargo oplyser, at selskabets kontorer i Shanghai, Qingdao, Xiamen og Hong Kong er for kolde at arbejde, fordi den kinesiske regering har besluttet, at alle varmeanlæg i kontorbygninger skal slukkes for at forhindre spredning af Coronavirus

Arbejdet var ellers kommet i gang efter et forlænget kinesisk nytår i flere byer. Konsekvensen af den kinesiske regerings beslutning er, at temperaturen i mange bygninger ligger på 5-8 grader, hvilket gør det umuligt at arbejde i bygningerne. Og da de fleste butikker stadig er lukket, er det ikke muligt at købe el-radiatorer. Byer som Ningbo, Beijing, Shenzhen er forsat lukket mere eller mindre ned.


Derfor arbejder de ansatte hos Prime Cargo i videst mulig udstrækning hjemmefra. Det er desværre ikke muligt at købe el-radiatorer, da langt de fleste butikker stadig er lukket. Byer som Ningbo, Beijing, Shenzhen er forsat lukket mere eller mindre helt ned.


Prime Cargo peger også på, at 95 procent af alle leverandører er fortsat holder lukket. Der til kommer, at der er stor mangel på chauffører, da de skal være i karantæne i 14 dage, når de kommer tilbage til storbyerne efter det kinesiske nytår. 


Luftfragtsområdet er også under pres, da mange flyafgange er aflyst, Den normale kapacitet på passagerflyene er også væk på grund af indstillede flyforbindelser på grund af virus-situationen i Kina. Dertil kommer, at flere lufthavne afviser at tage mod fly fra Kina.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fakta om aftalen mellem DI og 3F Transport
- 40.000 arbejdere på transportområdet har fået ny overenskomst at tage stilling til
- Lastbilchauffør fra Kroatien blev idømt fængelsstraf ved retten i Herning
- Opbygger var med til at vinde udbud og har leveret to opbygninger
- Nystartet vognmand kører ud med 650 nye heste
- Direktør i dansk vognmandsorganisation får britisk hædersbevisning
- Biogaslastbiler giver erfaringer til fremtiden
- Dagligvarerne kommer med biogas-lastbiler
- Shipping-firma i Fredericia kører ud med sværlasttrailer med udtræk
- Postkoncern sælger svensk datterselskab
- Udenlandsk lastbil havde hash med til Løsning
- Det første letbanetog er på vej til Odense - med lastbil

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst