Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Storhavn i Østjylland udlejer flere arealer

Tirsdag 11. februar 2020 kl: 11:48
Share  


Af: Redaktionen

Der er stor efterspørgsel på arealer på Aarhus havn. Tallene fra de seneste to regnskabsår viser, at der både i 2018 og 2019 er udlejet næsten tre gange så meget areal pr år i forhold til, hvad der gennemsnitligt blevet udlejet de foregående 12 år

Det er både nye potentielle kunder og eksisterende kunder, der efterspørger arealer på Aarhus havn. I 2018 resulterede det i udlejning af 96.800 kvadratmeter, og i 2019 var udlejningen på 96.158 kvadratmeter. Sammenligner man med de foregående 12 år, hvor den gennemsnitlige udlejning var på ca. 35.000 kvadratmeter pr. år, så der er tale om markante stigninger i de seneste to regnskabsår.


Kundechef Nicolai Krøyer glæder sig over den store efterspørgsel. Men efterspørgslen betyder samtidig, at han får sværere og sværere ved at imødekomme ønsker og behov hos nuværende kunder, der ønsker at udvide deres eksisterende forretning på havnen. Udfordringen er tilsvarende stor, når nye kunder vil etablere sig på Aarhus havn.


- Det er udfordringen ved vores succes, at vi i dag kun har meget begrænsede arealer tilbage til udlejning. Og i vores branche flytter man ikke lige sine aktiviteter. Så hvis vi ender med at afvise kunder, så får vi dem ikke bare lige tilbage igen, siger Nicolai Krøyer.


Han kørte for nylig forbi hos en anden havn i Danmark. Her havde man hængt et stort skilt op på hegnet, hvor man tilbød ledige arealer. Og han er ikke i tvivl om, hvorfor den pågældende havn og Aarhus havn står med hver sit udgangspunkt.


- Vi ser aktuelt begyndelsen på en strukturudvikling blandt havnene i Danmark. I dag har vi mange små havne og nogle få store, men udviklingen vil gå imod færre, men større havne - nøjagtig som det for eksempel er sket i landbruget. Hos Aarhus Havn vil vi gerne fremtidssikre havnen og dermed jobskabelsen og den værditilvækst, som Aarhus havn er med til at understøtte. Derfor har vi ansøgt om muligheden for at udvide havnen, understreger Nicolai Krøyer.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tyske toldere slog til mod smugler-speditør
- Virus-udbrud i Kina skaber usikkerhed
- Hurtigfærge kan kobles på landstrøm fra maj
- Kabetromler var skalkeskjul for cigaretter
- 27 udlændinge er sigtet for indsmugling af 100 kg heroin
- Opgaven med at bygge miljøskibe bliver udbudt igen
- Myndighederne i Aarhus tilbageholder træ fra Amazonas
- Politiet anholder 27 personer i narkosmuglersag
- Havnenes betydning stiger i fremtiden
- Dansk skibsfart nåede ny rekord i 2019
- Batterirapport kan vise kursen for fremtidens skibe
- Storhavn i Østjylland udlejer flere arealer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst