Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Styrmand går i land og bliver havneassistent i Skagen

Mandag 10. februar 2020 kl: 20:00
Share  


Af: Redaktionen

Majbritt Henriksen er ansat som havneassistent i Skagen Havn. Majbritt Henriksen, der er 38 år og har en uddannelse som dual officer (juniordelen) og skibsfører, har de seneste ti år sejlet som styrmand på specialfartøjer til vindmølleindustrien. Skagen Havn havde 40 ansøgere at vælge mellem

Styrmand går i land og bliver havneassistent i Skagen
Skagen Havn har ansat 38-årige Majbritt Henriksen som havneassistent.
- Det, vi har vægtet højt, er uddannelsesbaggrund og erfaring sammenholdt med de personlige egenskaber. Her er vi sikre på, at vi har fået den bedste kandidat i Majbritt, og vi ser frem til at byde hende velkommen på holdet, siger Mikael Nielsen, der driftschef Skagen Havn.


Som havneassistent bliver Majbritt Henriksens primære opgave at møde de sejlende kunder og sørge for, at logistikken fungerer i forhold til skibsanløbene. Hun bliver bindeleddet mellem skibene, fabrikker og værksteder i Skagen.


-  Jeg har sejlet som styrmand de seneste ti år, og nu kunne jeg godt tænke mig at komme på land. Her tiltalte jobbet som havneassistent mig, og jeg synes, at Skagen havn er en yderst spændende havn i udvikling, siger Majbritt Henriksen og fortsætter:


- Jeg ser frem til at komme i gang med jobbet og få kontakt til en masse mennesker. Der er en stor alsidighed i jobbet, og jeg glæder mig til udfordringerne.


Havneassistenten indgår i havnens maritime afdeling, som betjener kunder, varetager havneopsyn samt maritime opgaver med videre. Den maritime afdeling består af seks medarbejdere, som i fællesskab dækker havnens døgnvagt.Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tyske toldere slog til mod smugler-speditør
- Virus-udbrud i Kina skaber usikkerhed
- Hurtigfærge kan kobles på landstrøm fra maj
- Kabetromler var skalkeskjul for cigaretter
- 27 udlændinge er sigtet for indsmugling af 100 kg heroin
- Opgaven med at bygge miljøskibe bliver udbudt igen
- Myndighederne i Aarhus tilbageholder træ fra Amazonas
- Politiet anholder 27 personer i narkosmuglersag
- Havnenes betydning stiger i fremtiden
- Dansk skibsfart nåede ny rekord i 2019
- Batterirapport kan vise kursen for fremtidens skibe
- Storhavn i Østjylland udlejer flere arealer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst