Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Flyselskab fornyer samarbejdsaftale med rejseselskab

Torsdag 16. januar 2020 kl: 11:14
Af: Redaktionen

SAS og Apollo forlænger samarbejdet for sommer- og vintersæsonen 2020. Aftalen har en værdi på cirka 1,4 milliarder svenske kroner og omfatter charterflyvninger inden for Europa. SAS kommer til at flyve Apollos kunder til og fra 23 steder i Sverige, Danmark og Norge til 26 destinationer rundt om i Europa

Forlængelsen af det mangeårige samarbejde mellem de to selskaber betyder, at SAS kommer til at stå for størstedelen af charterflyvningerne fra Skandinavien i løbet af sommer- og vintersæsonen 2020.


- Vi er meget glade for aftalen og vores mangeårige samarbejde med Apollo. Chartersamarbejdet er en vigtig del af vores strategi med at sæsontilpasse kapaciteten. SAS fortsætter med at indfase nye miljøeffektive fly i flåden og opgraderer flyene både udvendigt og indvendigt, så de passer til SAS’ nye design. Vi er glade for fortsat at kunne byde Apollos kunder velkommen ombord, siger Markus Ek, VP Corporate and Agent Sales hos SAS.


SAS’ flyflåde gør det muligt for Apollo at tilbyde direkte flyvninger fra lufthavne både i storbyområder og regionalt i Sverige, Norge og Danmark. SAS er Apollo’s største eksterne partner (flyselskabet Novair indgår i Apollo-koncernen).


- For Apollo er det naturligt at forlænge samarbejdet med SAS: Det er et skandinavisk flyselskab, som er en pålidelig og god partner og som lægger stor vægt på bæredygtige rejser. Vores kunder værdsætter den service og pålidelighed, som SAS tilbyder med direkte flyvninger til vores destinationer, siger Leif Vase Larsen, der er nordisk administrerende direktør for DER Touristik Nordic AB.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst