Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Hurtig togforbindelse skal få flere til at lade bilen stå

Tirsdag 14. januar 2020 kl: 13:01
Share  


Af: Redaktionen

Tirsdag 7. januar satte Skånetrafikken gang i en ny direkte og hurtig togforbindelse - PågatågenExpress - uden stop mellem Trelleborg til Malmö C. Forbindelsen, som med en rejsetid på 28 minutter supplerer den eksisterende togtrafik på strækningen, har en morgen- og en eftermiddagsafgang

Med de hidtidige togforbindelser har det tage 32 minutter at rejse mellem de to byer. Skånetrafiken, der står for den kollektive transport med tog og busser i Region Skåne fremfører, at den hurtige togforbindelse er et hurtigt og bæredygtigt alternativ til transport i egen bil. Skånetrafiken håber på, at flere pendlere mellem Trelleborg og Malmö vil lade deres bil stå og tage PågatågenExpress i stedet for.


PågatågenExpress vil køre to gange dagligt. Første afgang er fra Trelleborg klokken 7.10, mens anden afgang er fra Malmö C klokken 16.20.


Også byen Svedala har fået en PågatågenExpress-afgang til Malmö med afgang fra Svedala klokken 7.09. 19 minutter senere vil toget ankomme til Malmö C.


- Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en hurtig og bæredygtig rejse mellem Trelleborg og Malmö samt mellem Svedala og Malmö. Togene til og fra Trelleborg har udviklet sig meget positivt, siden vi startede i december 2015. Ved at tilbyde denne type hurtigtog håber vi, at flere vil lægge mærke til, hvor enkelt og smidigt det er at rejse med Pågatågen, siger Mats Ohlsson, der er trafikudvikler for Pågatågen hos Skånetrafiken.


Skånetrafiken har samlet 99 pågatåg, som betjener 78 stationer. I 2019 leverede Pågatågen cirka 26 millioner rejer til kunderne.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Trafikselskab optimerer buskørsel i industri-område
- Letbanen i Aarhus fik en god start på året
- Fire hospitaler i Region Hovedstaden reserverer plads til el-taxier
- EU’s Ministerråd vedtager nye regler
- Færre bilister kører som spøgelser
- Redningskoncern forbedrer indtjeningen og investerer i nye forretninger
- Transportforeninger inviterer til fyraftensmøde om kollektiv trafik
- Esbjerg får elektriske bybusser
- Produktchef skal have fokus på e-mobilitet
- 71-årig mand kommer for retten efter dødsulykke ved Flyvestation Karup
- Ung mand tog med pirat-taxi og blev snydt
- Bro over Limfjorden skal renoveres

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst