Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nordisk forsikringskoncern køber vejhjælpsvirksomhed

Torsdag 28. november 2019 kl: 20:31
Af: Redaktionen

Forsikringskoncern If, der har hovedesæde i Stockholm og er ejet af finske Sampo Group, køber alle aktierne i Viking Assistance. Aftalen gælder samtlige af Viking’s ydelser i hele Norden. Forsikringsselskabet If har blandt andet en kommerciel aftale med vognmandsorganisationen DTL

Nordisk forsikringskoncern køber vejhjælpsvirksomhed
Koncernchef i If, Morten Thorsrud, og koncernchef i Viking Assistance, Hans Petter Semmelmann, i forbindelse med Ifs køb af det nordiske vejhjælps- og assistanceselskab Viking.
- If og Viking har samarbejdet i mange år og passer godt sammen. Aftalen sikrer et endnu tættere samarbejde, hvilket vil være en fordel for både bilejere og vores partnere i bilbranchen, siger koncernchef i If, Morten Thorsrud.


- Mobilitet og måden at have og bruge bil på ændrer sig markant i disse år. Vi vil sikre, at vi også i fremtiden kan tilbyde gode løsninger for vores kunder. Uanset om kunden ejer, leaser eller har en anden billøsning skal vi sikre en enkel og ukompliceret løsning for kunderne. Med købet af Viking vil If også kunne følge endnu bedre op på kunderne, når de har brug for hjælp, siger han videre.


I flere lande er det almindeligt, at forsikringsselskaber ejer vejhjælps- og assistanceselskaber, og If’s koncernchef betragter købet af Viking som en naturlig udvidelse af forretningen.


- If og Viking er begge store, nordiske selskaber med stærke varemærker og leverandører af tryghed i folks hverdag. Virksomhederne deler også visionen om at udvikle gode digitale løsninger for kunderne, og vil samarbejde om at udvikle disse sammen med andre aktører inden for mobilitet, siger Morten Thorsrud.


Viking har 320 servicestationer i sit netværk, som betjener hele Norden. Viking håndterer 1,5 millioner telefonsamtaler og foretager omkring 460.000 assistancer om året.


- Vi er meget tilfredse med aftalen og ikke mindst stolte over at blive en del af Nordens største forsikringskoncern, siger koncernchef i Viking Assistance, Hans Petter Semmelmann.


- Med If som ejer får Viking store muligheder for at videreudvikle forretningen. Vi er nu i en position, hvor vi kan udvide både geografisk og inden for nye forretningsområder, siger han og fortsætter:


- Dette giver os adgang til kompetencer, kapital og kunder samtidig med, at Viking bevares som et selvstændigt selskab og varemærke for at sikre neutralitet og konkurrenceevne over for vores øvrige samarbejdspartnere inden for køretøjer og forsikring.


Købet får ingen praktisk betydning for vejhjælps- og assistancenetværket, ansatte, kunder eller øvrige samarbejdspartnere.


Om købet og de to parter:
  • If køber Viking af de nuværende ejere - en opkøbsfond forvaltet af AAC Capital Partners og Intermediate Capital Group PLC, samt medlemmer af koncernledelsen
  • Viking fortsætter som et selvstændigt selskab og varemærke og med samme ledelse
  • Viking er et førende vejhjælps- og assistanceselskab, og opererer i Danmark, Norge, Sverige og Finland
  • If er Nordens største forsikringsselskab. If forsikrer hver femte bil i Norden gennem egne bilforsikringer og bilmærkeforsikringer via en række førende bilproducenter









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst